4 φωτογραφίες »

Μοντέρνο, ποιοτικό και εργονομικό το εσωτερικό του Ford Fiesta. Ξεχωρίζει η στάνταρ οθόνη των 8 ιντσών, η οποία δείχνει να αιωρείται στη μέση της κεντρικής κονσόλας.

Εσωτερικό: Με πιο premium ύφος το 208

53.149 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2020)

Το Peugeot 208 διαθέτει το πιο εντυπωσιακό εσωτερικό, συνδυάζοντας την premium αίσθηση ποιότητας με τον μοντέρνο σχεδιασμό και το high-tech χαρακτήρα. Ο τελευταίος τονίζεται από στοιχεία, όπως η μέχρι 10,1 ιντσών οθόνη, ο 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων και η πλήρης σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας με στάνταρ αυτόματο φρενάρισμα.

Από την πλευρά του το Fiesta είναι πιο «συγκρατημένο» και προβλέψιμο σε εικόνα, αλλά εξίσου γεροδεμένο και στιβαρό αν και με λιγότερο ευρεία χρήση μαλακού πλαστικού. Έχει στάνταρ οθόνη 8 ιντσών, ενώ και εδώ προσφέρονται σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. 

Χώροι: Προβάδισμα Fiesta σε γόνατα, 208 σε ώμους και χώρο αποσκευών 
Κανένα από τα δύο μοντέλα δεν ανήκει στα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας. Το Fiesta είναι λίγο καλύτερο σε χώρο για τα πόδια των πίσω, περισσότερο «αέρα» για τα κεφάλια και πλάτος όμως προσφέρει το 208. Το γαλλικό μοντέλο προσφέρει και ελαφρώς μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ (311 λτ.). 

Εξοπλισμός-Τιμή: Ξεκινάει από πιο χαμηλά το 208
Το βενζινοκίνητο 208 ξεκινά από τις 13.580 ευρώ (1,2 75 PS), ενώ το diesel από 16.200 ευρώ (αμφότερα σε έκδοση εξοπλισμού Like). Η βασική έκδοση Connected για το Ford Fiesta ξεκινά από 15.445 ευρώ στις εκδόσεις βενζίνης (1,0 95 PS) και από 16.211 ως diesel. Τo Fiesta δεν έχει στάνταρ αυτόματο φρενάρισμα, μεταξύ άλλων όμως έχει διατήρηση λωρίδας, αυτόματο cruise control, ενσωματωμένο modem και οθόνη 8 ιντσών. Έξτρα, άσος στο μανίκι του τα 8 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης έναντι των σίγουρα αξιοσέβαστων 5 ετών του 208. Το γαλλικό μικρό έχει αυτόματο φρενάρισμα και άλλα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, ωστόσο η βασική οθόνη είναι 5 ιντσών.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center