ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο της έργο βασισμένο στη Mercedes-AMG G63 έφερε στο φως της δημοσιότητα της Ares Design, το οποίο και ονόμασε Ares X-Raid.

Το «θηρίο» που βλέπετε χρησιμοποιεί τον ίδιο V8 κινητήρα 5.5-λίτρων με την Mercedes-AMG G63.

Στο εσωτερικό σύμφωνα με την εταιρεία, θα βρει κανείς ένα τιμόνι X-Raid.

G-Class Ares να γουστάρεις

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Η G-Class της Mercedes είναι από τη φύση της ένα αυτοκίνητο το οποίο θα τραβήξει επάνω του τα βλέμματα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πως ήταν αρκετό για την Ares Design, η οποία παρουσίασε μία βελτιωμένη έκδοση του μοντέλου.

Το νέο της έργο βασισμένο στη Mercedes-AMG G63 έφερε στο φως της δημοσιότητα της Ares Design, το οποίο και ονόμασε Ares X-Raid.
 
Το «θηρίο» που βλέπετε χρησιμοποιεί τον ίδιο V8 κινητήρα 5.5-λίτρων με την Mercedes-AMG G63, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση έχει βελτιωθεί για να προσφέρει 770 ίππους και 249 χλμ./ώρα τελική, ενώ έχει και ένα νέο «σώμα» που του προσφέρει μια πιο δυναμική και ελαφριά εμφάνιση.
 
Τα πάνελ του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα και αλουμίνιο, κάτι το οποίο περιορίζει αρκετά το βάρος (περίπου στα 200 κιλά) σε σχέση με την εργοστασιακή Mercedes, ενώ οι 22άρες ζάντες αλουμίνιου συνδυάζονται με τα κατάλληλα off-road ελαστικά.
Στο εσωτερικό σύμφωνα με την εταιρεία, θα βρει κανείς ένα τιμόνι X-Raid, ενώ η ανανεωμένη καμπίνα  χαρακτηρίζεται από την παρουσία δέρματος Nappa αλλά και τα μοναδικά VIP καθίσματα, που βρίσκονται στο πίσω μέρος.   
 
Τέλος να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο όχημα της νέας σειράς της Ares και θα ακολουθηθεί από μια Bentley Mulsanne μέσα στους επόμενους μήνες. Τα δύο αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν στη νέα εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας στη Μόντενα της Ιταλίας, ενώ το πλήρες πλάνο για την παραγωγή του μοντέλου θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2018.

Leasing
NISSAN