Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

GP Ουγγαρίας: Πρώτη νίκη για τον Piastri, 1-2 για τη McLaren

 Σχολιάστε 
3.741 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2024)
GP Ουγγαρίας: Πρώτη νίκη για τον Piastri, 1-2 για τη McLaren
3 Φωτογραφίες »

- Του «παραχώρησε» τη νίκη ο Norris
- Νεύρα, παράπονα και λάθη από τον Verstappen
- Βάθρο νούμερο 200 για τον Hamilton

Του «παραχώρησε» τη νίκη ο Norris

Την υπεροχή της στους τελευταίους αγώνες επιβεβαίωσε εμφατικά η McLaren σημειώνοντας το 1-2 ίσως πιο εύκολα απότι θα περίμενε κανείς, δεδομένου πώς όλοι οι ανταγωνιστές της βρίσκονταν ακριβώς πίσω της και έψαχναν τρόπο να την σταματήσουν. Μεγάλος θριαμβευτής του απογεύσματος ήταν ο Piastri, καθώς πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Formula 1, χάρη στον ανοιχτόκαρδο Norris που έκανε στην άκρη κυριολεκτικά για να περάσει ο Αυστραλός, θέλοντας να ξεχρεώσει το γεγονός πως ο τελευταίος τον βοήθησε επίσης στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Νεύρα, παράπονα και λάθη από τον Verstappen

Ο Piastri ήταν αυτός που έστριψε πρώτος στην πρώτη στροφή, με τον Verstappen να προσπερνάει τον Norris, βγαίνοντας εκτός οριίων της πίστας. Οι αγωνοδίκες δεν θεώρησαν σωστή την κίνηση του Verstappen και τον ανάγκασαν να δώσει πίσω την θέση του. Αυτή ήταν αρχή των κακών για τον Verstappen, ο οποίος στην συνέχεια δεχθηκε το δύο undercut από τον Hamilton. Την πρώτη φορά έχασε μπόλικο χρόνο να τον προσπεράσει μέχρι ο Βρετανός να μπει ξανά στα pits, ενώ την δεύτερη, ο Ολλανδός «βούτηξε» στα φρένα, μπλόκαρε τους τροχούς του χάνοντας τον έλεγχο του μονοθεσίου και χτύπησε ελαφρώς τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Και οι δύο συνέχισαν τον αγώνα, ωστόσο ο Verstappen έχασε την θέση του από τον Leclerc.


H τελική κατάταξη.
3 Φωτογραφίες »

H τελική κατάταξη.

Βάθρο νούμερο 200 για τον Hamilton

O Hamilton, παίζοντας μια από τις κορυφαίες άμυνες όλης της χρονιάς, ανέβηκε στο 200ο βάθρο της καριέρας του, έχοντας πίσω του τον Leclerc και τον γεμάτο νεύρα και παράπονα Verstappen. Ακολούθησε ο Sainz, οι Perez και Russell που εκκίνησαν από πιο πίσω, ενώ την 10άδα έκλεισαν ο Tsunoda και ο Stroll.

Ο επόμενος αγώνας

H δράση συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα στην συναρπαστική πίστα του Spa στο Βέλγιο από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Autotriti.gr
Autotriti.gr