Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Castrol και η εμφάνιση των Toyota του 90 επιστρέφουν σε μια Mustang

1.357 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2024)
Η Castrol και η εμφάνιση των Toyota του 90 επιστρέφουν σε μια Mustang

- Το κουστούμι των Toyota από το 1990 θα κάνει την εμφάνιση του στο Sandown 500
- Η Tickfοrd θα δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο του κουστουμιού
- Η άσπρη, κόκκινη και πράσινη στολή είναι ότι απέμεινε από την συνεργασία μεταξύ Castrol και Toyota τη δεκαετία του 90

Το κουστούμι των Toyota από το 1990 θα κάνει την εμφάνιση του στο Sandown 500

Το κουστούμι με τα λογότυπα της Castrol από τη δεκαετία του 90 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα Sandown 500 στην Μελβούρνη, όπως ανακοίνωσε η Αυστραλιανή ομάδα supercars Tickfοrd Racing. Μετά τον Brad Keselowski και η Tickfοrd θα αποτίσει φόρο τιμής στα εμβληματικά Toyota Supra του 1990, ντύνοντας ξανά μια Mustang με το κόκκινο, πράσινο και άσπρο κουστούμι.

Η Tickford θα δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο του κουστουμιού

Φυσικά να αποτίσει μια ομάδα φόρο τιμής στα Toyota του 1990, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Η μόνη διαφορά εδώ είναι, ότι το κουστούμι ειδικά μετά και την συνεργασία της Castrol με τη Tickfοrd αποτελεί πιστό αντίγραφο αυτού από το μακρινό 1990, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Σύμφωνα με τον οδηγό της ομάδας Thomas Randle το αυτοκίνητο φαίνεται καταληκτικό, ενώ είναι σίγουρο ότι οι θεατές θα το λατρέψουν.

Η άσπρη, κόκκινη και πράσινη στολή είναι ότι απέμεινε από την συνεργασία μεταξύ Castrol και Toyota τη δεκαετία του 90

Το κουστούμι είναι το μόνο απομεινάρι από την άλλοτε συνεργασία μεταξύ της Castrol και της Toyota της δεκαετία του 1990. Μάλιστα η εμφάνιση αυτή χρησιμοποιήθηκε από όλα τα προγράμματα μηχανοκίνητου αθλητισμού της ιαπωνικής εταιρείας μέχρι και τη λύση της συνεργασίας το 2001, ενώ κάποιες εμβληματικές εμφανίσεις του κουστουμιού περιλαμβάνουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλυ αλλά και το All Japan Grand Touring, με τα Supra GT500.

Autotriti.gr
TRANSIT VS BOXER