Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε αναζήτηση χάκερς βρίσκεται η Fiat η οποία θα πληρώνει για κάθε σφάλμα που βρίσκεται στο λειτουργικό της σύστημα.

Σε αναζήτηση χάκερς βρίσκεται η Fiat η οποία θα πληρώνει για κάθε σφάλμα που βρίσκεται στο λειτουργικό της σύστημα.

Η Fiat ψάχνει χάκερς

1.985 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2016)

Ο όμιλος FCA (Fiat Chrysler Automobiles), αναζητά χάκερς για την βελτίωση της ασφάλειας του λογισμικού του. Δείτε πόσο πληρώνει για το κάθε σφάλμα και κενό που θα βρίσκουν στο λογισμικό της.

Ακολουθώντας την ίδια πρακτική με την Tesla, η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε πως αναζητά χάκερς έναντι αμοιβής για να εντοπίσουν ελαττώματα στα συστήματα ασφαλείας των λογισμικών με τα οποία εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει μέσω της εταιρείας bugcrowd. Χάκερς από όλο τον κόσμο θα αναζητήσουν «δικλείδες» ασφαλείας στο λογισμικό του συστήματος ψυχαγωγίας uconnect, θα ενημερώσουν επίσημα την αυτοκινητοβιομηχανία και ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης θα επιβραβευθούν με ποσό που θα κυμαίνεται από 130 μέχρι 1.300 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν, «θύμα» επίθεσης είχε πέσει ένα Jeep Cherokee του 2014 και μάλιστα τη στιγμή που κινούνταν σε δημόσιο δρόμο, με αποτέλεσμα η FCA να αναβαθμίσει την ασφάλεια του λειτουργικού του.

Ασφαλώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως κάποια αυτοκινητοβιομηχανία αναζητά χάκερς. Η Tesla, «τρέχει» διαγωνισμό αναζήτησης ελαττωμάτων στο λογισμικό των αυτοκινήτων της με τα συνολικά ευρήματα να έχουν φτάσει στα 135, ενώ για κάθε ένα από αυτά αποζημίωσε τον τυχερό χάκερ με ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ των 90 και 9.000 ευρώ!

Αν λοιπόν έχετε τις γνώσεις που απαιτούνται για μια τόσο δύσκολη «αποστολή» ξεκινήστε την αναζήτηση!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Ford