ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Jeep και η The North Face παρουσιάζουν ένα... σπέσιαλ Avenger 4xe!

1.100 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2024)
Η Jeep και η The North Face παρουσιάζουν ένα... σπέσιαλ Avenger 4xe!

- Πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου.
- Με γκρι εξωτερικό και πορτοκαλί λεπτομέρειες.
- Θα κατασκευαστούν μόνο 4.806 μοντέλα.
- Με 136 ίππους και τετρακίνηση το Avenger 4xe.

Πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου

Η Jeep συνεργάστηκε με την εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, The North Face, δημιουργώντας μία ειδική έκδοση του Avenger 4xe. Το νέο SUV δεν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, κάτι που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο μόλις κυκλοφόρησε μία teaser εικόνα και ένα βίντεο!

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, το νέο Jeep Avenger 4xe The North Face Edition θα πρόκειται για μία νέα ειδική έκδοση που θα έχει ως βασικό της γνώριμα την περιπέτεια στη φύση και την εξερεύνηση. ¶λλωστε, η Jeep είναι γνωστή για τα off-road μοντέλα της, ενώ η The North Face για την ηγετική θέση που κατέχει σε ρούχα και εξοπλισμό για πεζοπορία, σκι, αναρρίχηση, κάμπινγκ και άλλες δραστηριότητες στη φύση.

Με γκρι εξωτερικό και πορτοκαλί λεπτομέρειες

Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει καμία πληροφορία για το νέο Avenger The North Face Edition, παρά μόνο μία εικόνα και ένα σύντομο teaser βίντεο. Σε αυτά βλέπουμε πως το νέο περιπετειώδες SUVάκι θα έχει γκρι χρώμα στο εξωτερικό συνδυαστικά με πορτοκαλί λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα σήματα με την ονομασία του μοντέλου, τα άγκιστρα ρυμούλκησης, αλλά και το όνομα της μάρκας στο κέντρο των ζαντών. Από κει και πέρα η μάσκα και η ονομασία της Jeep στο εμπρόσθιο μέρος είναι σε μαύρη απόχρωση, όπως και οι ζάντες, οι χειρολαβές των θυρών και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών.

Θα κατασκευαστούν 4.806 μοντέλα

Αν και η Jeep δεν αναφέρει πολλά, γνωστοποίησε πως θα κατασκευάσει 4.806 παραδείγματα του Avenger 4xe The North Face Edition. Για όσους ο αριθμός φαίνεται τυχαίος, να πούμε πως δεν είναι καθώς, αυτό είναι το ύψος του Mont Blanc του υψηλότερου βουνού στις ¶λπεις και τη Δυτική Ευρώπη.

Με 136 ίππους και τετρακίνηση το Avenger 4xe

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το Jeep Avenger 4xe κινείται χάρη σε ένα 48βολτο ήπια υβριδικό σύστημα με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 136 άλογα και 230 Nm και συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες 28 ίππων, έναν σε κάθε άξονα.
 

Mercedes
Leasing