ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Audi επανέφερε το Α2 ως ηλεκτρικό!

 Σχολιάστε 
1.587 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2024)
Η Audi επανέφερε το Α2 ως ηλεκτρικό!
2 Φωτογραφίες »

- Του έδωσαν την ονομασία Audi A2 e-tron
- Κρατάει τη σιλουέτα του παλιού μοντέλου και διαθέτει φουτουριστικό στυλ
- «Φούντωσαν» οι φήμες για ένα μικρό ηλεκτρικό μέχρι το 2027

Του έδωσαν την ονομασία Audi A2 e-tron

Η Audi γιορτάζει τα 25α γενέθλια του Α2 με μια ηλεκτρική αναβίωση. Το μοναδικό Audi A2 e-tron, όπως ονομάστηκε, είναι προϊόν της ομάδας σπουδαστών της γερμανικής μάρκας, η οποία είναι υπεύθυνη και για το RS6 GTO concept, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά πριν από περίπου 4 χρόνια. 

Κρατάει τη σιλουέτα του παλιού μοντέλου και διαθέτει φουτουριστικό στυλ

Το Audi A2 e-tron, έχει 4 μέτρα μήκος και 1,7 μέτρα πλάτος, ενώ είναι μικρότερο από το Q4 e-tron, το οποίο επί του παρόντος αποτελεί τη βάση της γκάμας των ηλεκτρικών της Audi.

Το A2 e-tron έχει βασιστεί στη ηλεκτρική πλατφόρμα MEB του Ομίλου VW, ωστόσο διατηρεί τη σιλουέτα του παλιού μοντέλου, σε συνδυασμό με μια πιο φουτουριστική οπτική. Οι σχεδιαστές, αποφάσισαν να βγάλουν τα παραδοσιακά χερούλια στις πόρτες από το σχέδιο της αναβίωσης, ενώ άλλαξαν τα παλιά φώτα με νέα LED, τα οποία διαθέτουν πιο «κοφτή» σχεδίαση. Τέλος, και στο μπροστινό μέρος, αλλά και στο πίσω, το σήμα των 4 κύκλων της μάρκας, φωτίζεται.

«Φούντωσαν» οι φήμες για ένα μικρό ηλεκτρικό μέχρι το 2027

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως το Α2 e-tron ξύπνησε ξανά τις φήμες που υπάρχουν για την έλευση ενός μικρού ηλεκτρικού από την Audi. Αυτές υποσητρίζουν πως το νέο, χωρίς ρύπους μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από τα Α4 και Q4 e-tron, όταν θα αποκαλυφθεί το 2027. 

Mercedes
SAILUN ATREZZO ZSR 2