ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H ψηφιακή απεικόνιση της Μercedes-AMG GT Black Series.

H Μercedes-AMG GT Black Series;

9.131 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2019)

Είναι καθαρά θέμα χρόνου για να γίνει το ντεμπούτο της Μercedes-AMG GT Black Series με στόχο πιθανότατα το ρεκόρ στο Ring.


Nαι, η Black Series επιστρέφει και αυτό είναι κάτι που η Mercedes δεν μπορεί να κρύψει όσο καμουφλάζ και αν βάλει πάνω στην δίθυρη AMG GT που βρέθηκε πρόσφατα στην πίστα του Nurburgring για δοκιμές, πριν την επίσημη παρουσίασή της μέσα στους επόμενους μήνες.

Με τις φήμες για την εμφάνισή της είναι έντονες, οι ψηφιακοί σχεδιαστές του ανεξάρτητου οίκου carlifestyle έδωσαν στην δημοσιότητα δύο εικόνες για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζει το πιο ισχυρό μοντέλο της φίρμας, πίσω μόνο από το υπεραυτοκίνητο One.

Tι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το καπό του νευρώδες και γεμάτο αεραγωγούς, τα χαρακτηριστικά φώτα σε κάνουν να θυμηθείς πως πρόκειται για δημιούργημα της Mercedes ενώ η γρίλια και ο διαχύτης ουσιαστικά «φωνάζουν» πως αν δεις την Black Series πίσω σου στην αριστερή λωρίδα, υποχρεούσαι να κάνεις δεξιά. Το πίσω μέρος συνεχίζει από εκεί που σταματά το μπροστά. Η γιγάντια αεροτομή δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη ενώ πιο χαμηλά, οι δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης και το μαύρος διαχύτης φανερώνουν πως δεν πρόκειται για μια απλή Mercedes-AMG GT.

Kάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας V8 twin-turbo κινητήρας 4,0 λίτρων με το αφεντικό της AMG, Tobias Moers να κάνει λόγο πως δεν είναι «ένας ακόμη AMG V8 κινητήρας» αλλά αντίθετα αναπτύχθηκε πρόσφατα δανειζόμενος τις κεφαλές και το block από το M178 μοτέρ της φίρμας. Το πιθανότερο είναι πως, ακόμα και χωρίς κάποια ηλεκτρική υποστήριξη, η ισχύς της Βlack Series θα ξεπερνά τα 700 άλογα και θα έχει στόχο να πάρει το ρεκόρ του πιο γρήγορου αυτοκινήτου παραγωγής στο Ring από την Lamborghini Αventador SVJ.

H Μercedes είναι πολύ πιθανόν να προσφέρει και μια πιο «λιτή» έκδοση για να το καταφέρει αυτό με νέα ανάρτηση και λίγα περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα δάνειο από το υπερ-αυτοκίνητο One.

Η επίσημη πρεμιέρα της αναμένεται το 2020.
 

Mercedes
Autotriti.gr