Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Mercedes T-Class Marco Polo είναι έτοιμη για κάμπινγκ
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes T-Class Marco Polo είναι έτοιμη για κάμπινγκ

4.264 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Η Mercedes παρουσίασε την T-Class Marco Polo ένα βαν κατάλληλο για αυτούς που λατρεύουν το κάμπινγκ!

Ο εξοπλισμός Marco Polo και για την T-Class

Η γκάμα των μοντέλων Marco Polo της Mercedes έχει αποδειχθεί δημοφιλής στους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και τώρα η T-Class προστίθεται στην οικογένεια των εν λόγω μοντέλων. Η γερμανική φίρμα ουσιαστικά προσθέτει μία μονάδα κάμπινγκ στο βαν, η οποία μάλιστα παράγεται από την BRABUS. Ως εκ τούτου οι ιδιοκτήτες της T-Class μπορούν να εξοπλίσουν τα μοντέλα τους κατάλληλα για να περάσουν κάποιες ημέρες στην ύπαιθρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

2μετρο κρεβάτι για 2 άτομα

Ο εξοπλισμός της μονάδα κάμπινγκ Marco Polo μεταξύ άλλων διαθέτει ένα στρώμα πάχους 10 εκατοστών που υπόσχεται να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα. Ο χώρος όπου τοποθετείται το στρώμα μετράται στα 2 μέτρα μήκος και 1,15 μέτρα πλάτος. Εκτός από το κρεβάτι, οι αγοραστές θα βρουν αεριζόμενα πάνελ με σίτες που μπορούν να τοποθετηθούν στα μπροστινά παράθυρα.

Προαιρετική κουζίνα με όλα τα κομφόρ

Από κει και πέρα διαθέσιμη είναι και η προαιρετική μονάδα κουζίνας. Διαθέτει νεροχύτη και δεξαμενή νερού 12 λίτρων καθώς και ένα μικρό ψυγείο και μια κουζινούλα αερίου. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης συρτάρια, δύο καρέκλες κάμπινγκ και ένα τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα όσο και έξω από το όχημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG