Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes δοκιμάζει τη νέα AMG GT Coupe

Η Mercedes δοκιμάζει τη νέα AMG GT Coupe

1.605 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2022)

Η νέα Mercedes-AMG GT Coupe εντοπίστηκε και καταγράφηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών, λίγο πριν κάνει την εμφάνισή της!

Εντοπίστηκε η Mercedes-AMG GT Coupe

Με το ντεμπούτο της Mercedes-AMG GT Coupe να έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος, πλησιάζουμε κοντά στο να δούμε το τελικό μοντέλο παραγωγής. Μέχρι τότε ένα καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό μοντέλο του γερμανικού πολυτελούς κουπέ, εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε βίντεο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο ίδιο πάτωμα με την AMG SL

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η νέα Mercedes-AMG GT Coupe μοιράζεται τώρα την πλατφόρμα της με τη Mercedes-AMG SL Roadster, ωστόσο τα δύο δίθυρα αυτοκίνητα θα έχουν διαφορές μεταξύ τους. Στο κατασκοπευτικό βίντεο που θα βρείτε παρακάτω βλέπουμε δύο εκδόσεις της νέας Mercedes-AMG GT Coupe. Η πρώτη είναι η κορυφαία έκδοση GT 63 που λέγεται ότι θα εξοπλιστεί με V8 μοτέρ, ενώ η βασική GT 53 αναμένεται να πάρει εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, αμφότερες με υβριδική βοήθεια.

Με υβριδικό σύστημα κίνησης

Αν η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα επιβεβαιωθεί και στην πράξη, τότε η Mercedes θα προσφέρει στην AMG GT Coupe ένα παρόμοιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με αυτό της Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. Η τελευταία χρησιμοποιεί έναν  twin-turbo V8 κινητήρα που συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω μέρος για συνδυασμένη ισχύ 843 ίππων και 1.467 Nm ροπής. Αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και ένα κιβώτιο δύο ταχυτήτων για τον ηλεκτροκινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
OPEL