ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mercedes στην Γενεύη

1.611 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Με όλη την καινούρια γκάμα της θα δώσει το παρών η Mercedes στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με έξι νέα μοντέλα θα λάβει μέρος η Mercedes-Benz στην 89η  Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αυτά θα είναι η νέα CLA Shooting Brake, το Concept ΕQV,  η ανανεωμένη GLC, το μονοθέσιο της μάρκας στο πρωτάθλημα της Formula E, το smart forease+ και η νέα V-Class.

H νέα CLA Shooting Brake θα αποτελέσει δίδυμο με την CLA Coupe και , όπως είναι φυσικό, θα πάρει δάνειο μεγάλο μέρος από την σχεδιαστική της γραμμή. Το Shooting Brake μοντέλο δεν θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό στην premium κατηγορία, αφού το μόνο άλλο μοντέλο που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά είναι το νέο Kia ProCeed. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα λανσαριστούν AMG εκδόσεις με την ισχύ τους να υπερβαίνει τα 300 (στην CLA 35) και τα 400 άλογα (στην έκδοση CLA 45).
 
Ντεμπούτο θα κάνει μπροστά στα μάτια του κοινού θα κάνει το Concept ΕQV που θα αποτελέσει το πρώτο premium πολυμορφικό μοντέλο με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.  Μιας που αναφερθήκαμε στην κατηγορία των ηλεκτρικών, στο περίπτερο της μάρκας θα βρίσκεται επίσης το αμιγώς ηλεκτρικό μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula E αλλά και το ηλεκτρικό smart forease+ που προορίζεται να προσφέρει στο κοινό μια πρώτη γεύση για τις υπηρεσίες car sharing.

Τα βλέμματα στην Γενεύη θα τραβήξει και η ανανεωμένη GLC με ικανότητες τόσο στην άσφαλτό όσο και στις οff-road διαδρομές, ενώ μαζί της θα είναι και η νέα V-Class λίγους μήνες αργότερα από την επίσημη παρουσίαση της τον Ιανουάριο.

Παρέα στα παραπάνω έξι μοντέλα θα κάνουν και μια σειρά από ειδικές εκδόσεις όπως η Mercedes SL 500 Grand Edition, η SLC 300 Final Edition και η  S 65 Final Edition.
 

Mercedes
Autotriti.gr