ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το αυτοκίνητο παίρνει το όνομά του από τον «θρυλικό» αγώνα του Μεξικό, Panamericana, τον οποίο το 1952 είχε κερδίσει μία 300 SL.

Aυτή η C-Class διαθέτει εμφάνιση σε ματ ασημένιο χρώμα (Gun Metal) και συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό το premium compact sedan διαθέτει ένα συνδυασμό μαύρου και κόκκινου διάτρητου δέρματος που καλύπτουν τα καθίσματα.

Η «Pan-Amerikana» C-Class της Hofele

2.153 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2019)

Μετά την περσινή σύναψη συμφωνίας για συνεργασία με τη Daimler, η Hofele παρουσίασε το τελευταίο της έργο που ονομάζεται «Pan-Amerikana» και βασίζεται στην τελευταία Mercedes C-Class.

Το αυτοκίνητο παίρνει το όνομά του από τον «θρυλικό» αγώνα του Μεξικό, Panamericana, τον οποίο το 1952 είχε κερδίσει μία 300 SL, ενώ η ίδια ονομασία διατηρείται και για τη γρίλια που προσφέρει στα μοντέλα της η Mercedes. Για αυτό το λόγο η C-Class της Hofele, διαθέτει μία νέα μάσκα με κάθετες και οριζόντιες σχάρες, που μοιάζει με αυτή που διαθέτουν αρκετά AMG μοντέλα.
 
Από κει και πέρα η βελτιωτική εταιρεία αναφέρει πως ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι διαθέσιμος σε φινίρισμα, ινών άνθρακα, χρωμίου, μαύρου γυαλιστερού χρώματος, η στο ίδιο με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Μιλώντας για το χρώμα, αυτή η C-Class διαθέτει εμφάνιση σε ματ ασημένιο χρώμα (Gun Metal) και συνδυάζεται με μαύρη οροφή. Επιπλέον διαθέτει δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης και ζάντες 19 ιντσών με τοποθετημένα ελαστικά 225/40.
 
Στο εσωτερικό το premium compact sedan διαθέτει ένα συνδυασμό μαύρου και κόκκινου διάτρητου δέρματος που καλύπτουν τα καθίσματα, ενώ τα ειδικά πατάκια είναι και αυτά μέρος του εξοπλισμού.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Hofele υποστηρίζει ότι η κάθε Mercedes που βελτιώνεται είναι μοναδική οπότε δεν θα υπάρξει δεύτερο μοντέλο σαν και αυτό.

Mercedes
Autotriti.gr