Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θεωρείται απίθανο να γίνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον 6,2 λτ. V8 ΗΕΜΙ κινητήρα.

Στο πίσω μέρος, κυριαρχούν τα φωτιστικά σώματα που συνδέονται μεταξύ του μέσω μιας λεπτής γραμμής.

Ο Εnoch Gabriel Gonzalez παρουσίασε τι νέο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην ανανέωση του Charger SRT Hellcat.

Η ανανέωση του Charger;

2.247 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Το δικό του ψηφιακό σχέδιο για το νέο Charger SRT Hellcat της Dodge για την ανανέωση που αναμένεται το 2019 παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Είναι τα πίσω φώτα αυτά που θα θέλατε;

Το Charger SRT Hellcat μπορεί να βρίσκεται ήδη στη γραμμή παραγωγής για παραπάνω από τρία χρόνια, όμως σε αυτό το διάστημα, το μοντέλο έχει καταφέρει να βρει το δικό του μερίδιο στην αγορά χάρη στην μοναδική του εμφάνιση και τις επιδόσεις του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νέα γενιά των Charger και Challenger θα λανσαριστεί μέσα στο 2021 αλλά μέχρι τότε θα προηγηθεί ένα μικρό «φρεσκάρισμα» και στα δύο μοντέλα μέσα στο 2019.
 
Παρά το γεγονός ότι τα σχέδια της μάρκας για ανανέωση των δύο μοντέλων έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, περαιτέρω πληροφορίες για το τι διαφοροποιήσεις θα λάβουν χώρα δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Εnoch Gabriel Gonzalez παρουσίασε τη δική του ψηφιακή εκδοχή για το τι νέο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην ανανέωση του Charger SRT Hellcat. Το ψηφιακό μοντέλο λαμβάνει νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα ενώ πλέον οι έντονες νευρώσεις στο αμάξωμα του μοντέλου λάμπουν δια της απουσίας τους. Στο πίσω μέρος, κυριαρχούν τα φωτιστικά σώματα που συνδέονται μεταξύ του μέσω μιας λεπτής γραμμής ενώ το μάτι πέφτει στην τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο πεδίο των κινητήριων συνόλων, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε θεωρείται απίθανο να γίνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον 6,2 λτ. V8 ΗΕΜΙ κινητήρα απόδοσης 717 ίππων και 880 Nm ροπής.

Θα θέλατε να μοιάζει έτσι το νέο Dodge Charger SRT Hellcat;
 

KIA
NISSAN