ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με σκληροτράχηλη όψη το πρωτότυπο της Mercedes στο οποίο θα βασιστεί η GLB.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με σκληροτράχηλη όψη το πρωτότυπο της Mercedes στο οποίο θα βασιστεί η GLB.

Η μεγάλη αδερφή της GLA

2.850 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2017)

Για αυτόν που θέλει μια G-class αλλά σκέφτεται το πού θα την παρκάρει.

Η Mercedes φαίνεται ότι προετοιμάζεται για ένα νέο crossover που θα ονομάζεται GLB και θα τοποθετείται στο μικρό κενό που υπάρχει ανάμεσα στις GLA και GLC. Το πώς ακριβώς η Γερμανική εταιρεία θα διαφοροποιήσει το νέο μοντέλο ώστε να αιτιολογήσει την κατασκευή του παραμένει ένα μυστήριο αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι υπάρχει τουλάχιστον μία απάντηση σε αυτόν τον γρίφο.

Η GLB θα καλύψει το κενό ανάμεσα στην εισαγωγική GLA και τη σαφώς μεγαλύτερη GLC.

Η GLB θα καλύψει το κενό ανάμεσα στην εισαγωγική GLA και τη σαφώς μεγαλύτερη GLC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα η GLB θα πλασαριστεί περίπου ως η μικρή G-class, υιοθετώντας ένα πιο ευθύ και τραχύ στυλ σε σχέση με την μικρότερη GLA και την μεγαλύτερη GLC. Αυτό θα κάνει την GLB το, μικρό, αντίστοιχο της G-class με τον ίδιο τρόπο που η CLA είναι μια μικρή CLS.
 Σχεδιαστικά αναμένεται να είναι πιο κοντά στο Ener-G-Force concept που η Mercedes αποκάλυψε το 2012 παρά στο τύπου coupe G-Code concept που παρουσιάστηκε το 2014.

Πέρα από το σχεδιασμό, από την άποψη των διαστάσεων, με μήκος 4597.4 χλστ. τοποθετείται ακριβώς ανάμεσα στην GLA (4419.6 χλστ.) και στην GLC (4648.2 χλστ.). Μια έκδοση με μεγαλύτερο μήκος είναι, επίσης, υπό συζήτηση για αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα, περιλαμβάνοντας μια επιπλέον σειρά καθισμάτων διαμορφώνοντας μια επταθέσια διάταξη. Ένα πακέτο off-road θα τόνιζε επιπλέον το τραχύ παρουσιαστικό του μοντέλου.

Οι κινητήρες θα περιλαμβάνουν εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου που θα παράγονται είτε από την ίδια τη Mercedes ή από τη Renault-Nissan, με μια plug-in υβριδική και μια έκδοση 300 ίππων από την AMG να έρχονται αργότερα.

Η GLB αναμένεται να αποτελέσει κομμάτι μιας σειράς οχτώ compact μοντέλων που προετοιμάζει η Mercedes. Παράλληλα με τις A-class, B-class, GLA, CLA, και CLA Shooting Brake, περιμένουμε να δούμε και μία νέα A-class sedan να αποκαλύπτεται σε πρωτότυπη μορφή τον επόμενο μήνα στη Σαγκάη. Το τελευταίο μέλος αυτής της σειράς δεν είναι ακόμα γνωστό αλλά μπορούμε να προσδοκούμε σε ένα δίθυρο κουπέ για να ανταγωνιστεί το Audi TT ή το συνεχώς αναβαλλόμενο SLA roadster για να τοποθετηθεί κάτω από τις SLK/SLC.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Skoda
skoda