Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To νέο μοντέλο φέρει αρκετά στοιχεία από το κλασικό targa.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο μοντέλο φέρει αρκετά στοιχεία από το κλασικό targa.

Η νέα Porsche 911 Targa

3.592 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2014)

Η Porsche 911 Targa παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου και έφερε αρκετές μνήμες από το παρελθόν, μιας και το νέο μοντέλο θυμίζει έντονα το παλιό κλασικό targa της δεκαετίας του 60.

Το Σαλόνι του Γενεύης θα ανοίξει σε λίγες μέρες  τις πύλες του και θα φιλοξενήσει τη νέα Porsche 911 Targa. Το γερμανικό μοντέλο εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του, ενώ παράλληλα έφερε στη μνήμη πολλών, παλιές ιστορικές εποχές. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επανέφερε τη «μόδα» των Τarga, εφαρμόζοντάς την επάνω στη νέα 911, η οποία φέρει αρκετά στοιχεία από το κλασικό Τarga, αφού η οροφή σχεδιάστηκε με σκοπό να θυμίζει το μοντέλο της δεκαετίας του 60, ενώ αναδιπλώνεται και αποθηκεύεται κάτω από το μεγάλο γυάλινο πίσω παρμπρίζ μόλις σε 19 δλ. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο)
Όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα εφοδιάζεται η νέα 911 Targa, θα μπορεί να επιλέξει κάποιος ανάμεσα στον 3,4 λτ. των 350 ίππων και στον 3,6 λτ. κινητήρα των 400 ίππων για την έκδοση «S». Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, αν τελικά διατίθεται μόνο με 4κίνηση ή θα προσφέρεται και ως πισωκίνητη.

Η οροφή θα αναδιπλώνεται και θα αποθηκεύεται κάτω από το μεγάλο γυάλινο πίσω παρμπρίζ.

Η οροφή θα αναδιπλώνεται και θα αποθηκεύεται κάτω από το μεγάλο γυάλινο πίσω παρμπρίζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
LEASING COURIER VS CITAN