Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η νέα γενιά του VW T-Rock πιάστηκε να δοκιμάζεται μαζί με την παλιά

1.454 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2024)
Η νέα γενιά του VW T-Rock πιάστηκε να δοκιμάζεται μαζί με την παλιά

- Η νέα γενιά του VW T-Rock περνάει τεστ σε ορεινούς δρόμους στην Ευρώπη
- Με νέα σχεδίαση στη σιλουέτα και στον μπροστά προφυλακτήρα
- Θα μοιράζεται κινητήρια σύνολα με το νέο Golf Mk8.5

Η νέα γενιά του VW T-Rock περνάει τεστ σε ορεινούς δρόμους στην Ευρώπη

To Volkswagen T-Rock γιορτάζει τα έβδομα γενέθλια του αυτόν τον μήνα και παρά το γεγονός ότι η τωρινή, πρώτη γενιά εξακολουθεί να είναι ψηλά σε πωλήσεις (3 σε πωλήσεις στην Ευρώπη το 2023) η VW ήδη προετοιμάζει την νέα γενιά, η οποία κιόλας πιάστηκε να δοκιμάζεται σε ορεινούς δρόμους της Ευρώπης παρέα με την τωρινή. Να σημειωθεί, ότι η νέα γενιά του T-Rock αναμένεται στην αγορά το 2026.

Με νέα σχεδίαση στη σιλουέτα και στον μπροστά προφυλακτήρα

Από διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνουμε πολλές αλλαγές στη σχεδίαση της νέας γενιάς του T-Rock. Παρά το βαρύ καμουφλάζ, η νέα γενιά διαθέτει νέα σχεδίαση στον μπροστινό προφυλακτήρα, η οποία αναμένεται να μοιάζει με τη νέα γενιά του VW Golf MK8.5. Μικρότερη γρίλια, κοφτερά LED φώτα, νέα μπάρα φωτών στο κέντρο είναι λίγα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να αλλάξουν στον προφυλακτήρα του νέου T-Rock. Πηγαίνοντας προς τα πίσω η νέα γενιά θα έχει πιο επιθετική σχεδίαση με κυρτή οροφή, ενώ αναμένεται χωρίς μεγάλες διαφορές η σχεδίαση πίσω.

Θα μοιράζεται κινητήρια σύνολα με το νέο Golf Mk8.5

Με το T-Rock να αποτελεί το SUV Golf δεν αποκλείεται τα δύο μοντέλα της γκάμας της VW να έχουν τα ίδια κινητήρια σύνολα. Το νέο T-Rock αναμένεται να βγαίνει σε μια πληθώρα κινητήριων συνόλων, από plug-in υβριδικά μέχρι βενζινοκίνητα. Αρχικά, όπως και το Golf αναμένεται να έχει δύο επιλογές 1,5λτ. βενζινοκινητήρων 115 και 150 PS, δύο επιλογές δίλιτρων diesel με 113 και 148 PS, όπως και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα φοράει τον 1,5 λτ. κινητήρα βενζίνης. Πέρα από αυτές τις επιλογές, το T-Rock αναμένεται να βγαίνει και στην έκδοση T-Rock R, η οποία θα φοράει τον δίλιτρο τουρμπάτο κινητήρα των 338 PS του τετρακίνητου Golf R.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing