ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πρώτη επίσημη εικόνα της Mercedes EQC.

Σε τεστ υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες περνά τα επερχόμενα SUV, EQC και GLC F-Cell , η Mercedes.

Tο SUV χωρίς καμουφλάζ πρόκειται για την GLC F-Cell.

H φίρμα ενημερώνει πως μετά τη Σουηδία, τα μοντέλα θα ταξιδέψουν σε πιο θερμά κλίματα όπως αυτά της Νότιας Ευρώπης.

Η πρώτη επίσημη εικόνα της Mercedes EQC

2.330 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2018)

Επίσημες εικόνες των επερχόμενων EQC και GLC F-Cell έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Mercedes, με αυτή της EQC να είναι η πρώτη επίσημη.

Σε τεστ υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες περνά τα επερχόμενα SUV, EQC και GLC F-Cell , η Mercedes, όπως η ίδια γνωστοποίησε επίσημα, δίνοντας στη δημοσιότητα εικόνες από την άσκηση «χειμερινής διαβίωσης» που λαμβάνει χώρα στο βόρειο τμήμα της παγωμένης Σουηδίας.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που υπάρχουν, το μοντέλο το οποίο είναι πλήρες καμουφλαρισμένο είναι η αμιγώς ηλεκτρική EQC, ενώ αναφορικά με το SUV χωρίς καμουφλάζ πρόκειται για την GLC F-Cell, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Επιστρέφοντας στα τεστ, η φίρμα ενημερώνει πως μετά τη Σουηδία, τα μοντέλα θα ταξιδέψουν σε πιο θερμά κλίματα όπως αυτά της Νότιας Ευρώπης, ενώ θα βρεθούν και στις ΗΠΑ, όπου και θα συνεχίσουν τις δοκιμές, αποτελώντας ένα μέρος των δοκιμών, ο αριθμός των οποίων θα ανέρθει πάνω από τις 500, πρώτου αυτά προσφερθούν στις παγκόσμιες αγορές.
 
Τέλος μιας και αναφερθήκαμε στις παγκόσμιες αγορές, η Mercedes ανακοίνωσε πως σε ότι αφορά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της φίρμας, την EQC, θα λανσαριστεί μέσα στο 2019.

FORD
DS