Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hamilton: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Hamilton: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Ο Lewis Hamilton ανέλαβε την ευθύνη για την επαφή που είχε με τον Fernando Alonso στο πρώτο γύρο του χθεσινού αγώνα στο Spa.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton ανέλαβε την ευθύνη για την σύγκρουση που είχε με τον Fernando Alonso, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα ο Βρετανός να εγκαταλείψει. Ο Ισπανός δεν συγκρατήθηκε και τον αποκάλεσε «ηλίθιο» ενώ ισχυρίστηκε πως ο Hamilton ξέρει να οδηγεί μόνο όταν ξεκινάει από την πρώτη θέση…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hamilton: «Δεν του άφησα χώρο, δικό μου το λάθος»

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε για το συμβάν: «Κοιτώντας τα στιγμιότυπα, ήταν σε σημείο που δεν μπορούσα να δω και δεν του άφησα αρκετό χώρο. Ζητάω συγνώμη από την ομάδα». Στην συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του Alonso με τον Βρετανό να αποκρίνεται: «Δεν με νοιάζει τι είπε, όπως είπα είναι δικό μου λάθος, δεν μπορούσα να τον δω».

Alonso: «Συνηθίζονται τέτοια συμβάντα σε αυτή την στροφή»

Ο Fernando Alonso, μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε ξανά στο συμβάν και φάνηκε να παίρνει πίσω τα «σκληρά» σχόλια που έκανε στο team radio. Ο Ισπανός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τώρα που είδε τι συνέβη και πήρε την ευθύνη είναι κάτι πολύ καλό. Είναι ένα συμβάν που έγινε στον πρώτο γύρο, οι αγωνοδίκες καταστάλαξαν ότι αυτά τα πράγματα γίνονται, ειδικά σε αυτή την στροφή. Θυμάμαι ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί μεταξύ του Lewis και του Nico Rosberg. Είναι περίεργη στροφή. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη στιγμή. Κάθε φορά που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά ή τη δεύτερη, κάτι συμβαίνει. Και ναι, ήμουν απογοητευμένος, αλλά ευτυχώς το μονοθέσιό μου ήταν πολύ δυνατό και δεν συνέβη τίποτα, μπορούσα να συνεχίσω. Ο Lewis δεν είχε αυτή την τύχη και έπρεπε να εγκαταλείψει».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO