Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Helmut Marko: «Δεν με εντυπωσιάζει η Mercedes»

Helmut Marko: «Δεν με εντυπωσιάζει η Mercedes»

2.564 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

Το αρχιστέλεχος της Red Bull δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από το «no sidepods» μονοθέσιο της Mercedes αλλά ούτε και από τους χρόνους τους οποίους έκανε στις τελευταίες δοκιμές πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Marko: «Aυτό που μετράει είναι οι χρόνοι και είμαστε πιο γρήγοροι»

O Helmut Marko παραδέχτηκε σε δηλώσεις του για το τελευταίο μέρος δοκιμών που έγιναν ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ξεκινάει στην Formula 1 πως δεν εντυπωσιάστηκε από το «χωρίς αεραγωγούς» μονοθέσιο της Mercedes.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν εντυπωσιάστηκε από τη Mercedes o Helmut Marko της Red Bull

«Κοιτάμε περισσότερο την απόδοση του μονοθεσίου και λιγότερο τους αεραγωγούς και βλέπουμε πως αυτή δεν ήταν τόσο τρομερή» δήλωσε ο Marko ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που έχει φέρει η Mercedes είναι επαναστατικό αλλά αυτό που μετράει είναι ο χρόνος που κάνει το μονοθέσιο. Το σημαντικό είναι πως είμαστε πιο γρήγοροι ξανά, ωστόσο θυμάμαι τι έγινε πέρυσι όταν η Mercedes ήταν αργή στις δοκιμές». Ο Marko δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο ότι ο Hamilton έχρισε φαβορί για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς την Ferrari λέγοντας: «H Ferrari έκανε σπουδαία δουλειά τον χειμώνα αλλά δεν νομίζω ότι ο Lewis το είπε αυτό λαμβάνοντας υπόψη τα νέα updates του μονοθεσίου μας».

Πιο δυνατή από ό,τι δείχνει η Mercedes σύμφωνα με τον Verstappen

‘Έκρυψε τελικά την πραγματική της δυναμική η Mercedes κατά την διάρκεια των δοκιμών; Αυτό φαίνεται πως πιστεύει και ο Max Verstappen, o ο οποίος δήλωσε με την σειρά του: «Πάντα γίνεται το ίδιο. Πάντα όταν κάποιος άλλος τα πάει καλά λένε πως δεν είναι φαβορί αλλά μετά από μια βδομάδα όταν πλησιάζει ο αγώνας λένε πως βελτιώθηκαν».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY