Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Ioniq 7: Το επόμενο ηλεκτρικό Hyundai με 3 σειρές καθισμάτων

5.904 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2022)

Το Hyundai Ioniq 7 ετοιμάζεται και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας δώσουν μία πρώτη ιδέα για τον εξωτερικό σχεδιασμό του.

Μετά τα Ioniq 5 και 6, έρχεται και το 7

Πριν από λίγες ώρες η Hyundai έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου Ioniq 6. Το ολοκαίνουργιο αεροδυναμικό σεντάν ήρθε ως το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της οικογένειας Ioniq για να «καθίσει» δίπλα στο Ioniq 6, στην γκάμα της κορεατικής μάρκας. Ωστόσο η Hyundai δεν σταματάει εκεί καθώς σε διαδικασία εξέλιξης βρίσκεται ήδη και το επόμενο, Ioniq 7.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διατηρεί τον boxy σχεδιασμό

Το εν λόγω μοντέλο θα είναι ένα μεγάλο αμιγώς ηλεκτρικό SUV με τρεις σειρές καθισμάτων, η προεπισκόπηση του οποίου έχει ήδη γίνει μέσω του Ioniq Seven Concept στην περσινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Σήμερα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να φανταστούν πώς μπορεί να φαίνεται το μοντέλο παραγωγής. Όπως βλέπουμε τα ανεξάρτητα σχέδια διατηρούν τις αναλογίες του Seven concept, ωστόσο υπάρχουν αλλαγές όπως για παράδειγμα οι παραδοσιακοί πλευρικοί καθρέπτες, αλλά και η τεράστια ενιαία μάσκα. Ο boxy σχεδιασμός είναι ακόμα παρών, ενώ παρόμοια είναι η εμφάνιση των πίξελ LED φωτιστικών σωμάτων τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Στην πλατφόρμα E-GMP της Hyundai

Θυμίζουμε πως σε πρωτότυπη μορφή, το Seven χρησιμοποιεί την Electric-Global Modular Platform (E-GMP) της Hyundai. Το μεταξόνιο του Seven φτάνει τα 3,2 μέτρα, ήτοι 20 πόντους μεγαλύτερο από το Ioniq 5, κάτι που επιτρέπει στο ηλεκτρικό SUV να προσφέρει στους επιβάτες χώρους... αλάνας. Το Seven χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ενώ προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά υγιεινής, όπως σύστημα ροής αέρα Hygiene που μειώνει τη διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των επιβατών και απομονώνει τη ροή αέρα μεταξύ των εμπρός και των πίσω επιβατών. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN