Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Καινοτομία Sailun! Η νέα τεχνολογία EcoPoint3 βγάζει 30% περισσότερα χιλιόμετρα

 Σχολιάστε 
26.756 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Καινοτομία Sailun! Η νέα τεχνολογία EcoPoint3 βγάζει 30% περισσότερα χιλιόμετρα
2 Φωτογραφίες »

- Καινοτόμος η νέα τεχνολογία ανάμειξης της Sailun, για την βιομηχανία ελαστικών
- Τα υπέρ της νέας τεχνολογίας: αντοχή, δυνατό κράτημα & οικονομία
- Τα ελαστικά με τεχνολογία EcoPoint3 διαθέτουν και μειωμένη απόδοση θορύβου

Καινοτόμος η νέα τεχνολογία ανάμειξης της Sailun, για την βιομηχανία ελαστικών

Για πάνω από 10 χρόνια η Sailun διεξάγει έρευνα πάνω στην τεχνολογία ανάμειξης των υλικών κατασκευής των νέων ελαστικών. Το καινοτόμο σημείο που ξεχωρίζει τα ελαστικά που διαθέτουν τεχνολογία EcoPoint3 από τα υπόλοιπα είναι η νέα τεχνολογία ανάμειξης τους. Μέχρι σήμερα η κατανομή των υλικών του ελαστικού κατά την διαδικασία ανάμειξης γινόταν μηχανικά και πολλές φορές όχι ισόποσα.

Με την νέα τεχνολογία (που πρώτοι φέρνουν στον κλάδο οι μηχανικοί της made in China Sailun), το μίγμα διασπείρεται αρκετά πιο ομοιόμορφα. Έτσι, κατά την διάρκεια της παραγωγής εφαρμόζεται ανάμεσα στα δύο πολυμερή του ελαστικού, μια συγκολλητική ουσία δημιουργώντας ισχυρότερη επαφή μεταξύ τους. Η όλη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τα νέα ελαστικά να αποκτούν ισχυρότερη σύνθεση με εξαιρετικές δυνατότητες.

Τα υπέρ της νέας τεχνολογίας: αντοχή, δυνατό κράτημα & οικονομία

Η νέα τεχνολογία προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, αντίσταση στην φθορά και μείωση στην θέρμανση του ελαστικού, δίνοντας μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της καινοτομίαςτων ελαστικών με τεχνολογία EcoPoint3, είναι η χαμηλότερη αντίσταση τους στην κίνηση, η οποία μειώνει την κατανάλωση των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης ενώ στα ηλεκτρικά αυξάνει τα χιλιόμετρα αυτονομίας τους.


Σημειώστε πως σε tests που έχουν διεξαχθεί ανά την υφήλιο, με βάση τις αναφορές της μάρκας, τα συγκεκριμένα ελαστικά,προκαλούν 20% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές ενώ «βγάζουν» 30% περισσότερα χιλιόμετρα. Αναλυτικότερα, φαίνεται να γλιτώνουν στον κάτοχο τους μισό λίτρο καύσιμο ανά 100 χιλιόμετρα(ή -αν το δούμε εναλλακτικά- 75 λίτρα ανά 15 χιλιάδες χιλιόμετρα που διανύει κατά μέσο όρο το έτος). Αν υπολογίσουμε τις τωρινές τιμές των καυσίμων τα λάστιχα γλιτώνουν τον κάτοχο τους από 150 ευρώ τον χρόνο (ή 600 ευρώ στην 4ετία τους).


Τα λάστιχα συμμορφώνονται από τώρα με την ευρωπαϊκή ατζέντα για μείωση του θορύβου
2 Φωτογραφίες »

Τα λάστιχα συμμορφώνονται από τώρα με την ευρωπαϊκή ατζέντα για μείωση του θορύβου

Τα ελαστικά με τεχνολογία EcoPoint3 διαθέτουν και μειωμένη απόδοση θορύβου

Να αναφέρουμε πως τα ελαστικά με τεχνολογία EcoPoint3 προκαλούν και λιγότερο θόρυβο (Db) κατά την κύλιση τους στον δρόμο. Σε δοκιμές που έγιναν από την μάρκα, στα Sailun Atrezzo Elite που φέρουν την EcoPoint3 τεχνολογία διαπιστώθηκε πως τα ελαστικά διαθέτουν ένα ακόμα προσόν, συμμορφώνονται από τώρα στην νομοθεσία που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την μείωση του παραγόμενου θορύβου κατά την κίνηση των οχημάτων.

NEO TRANSIT CUSTOM
moto