Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το ηλεκτρικό μοτέρ μπορεί να προσφέρει έως 163 άλογα.

Κλασικό MINI γίνεται ηλεκτρικό με σχεδόν 10.000 ευρώ

2.258 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2020)

Όποιος έχει στην κατοχή του ένα κλασικό MINI, μπορεί να απευθυνθεί στην Swindon Powertrain για να το μετατρέψει σε αμιγώς ηλεκτρικό!


Στην Swindon Powertrain μπορούν να απευθυνθούν όσοι επιθυμούν να μετατρέψουν το κλασικό τους MINI σε αμιγώς ηλεκτρικό, καθώς η εταιρεία ολοκλήρωσε τις δοκιμές της για το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο πάνω στο οποίο εργαζόταν.

Το κιτ μετατροπής αποτελείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα HPD E, τοποθετημένο σε ένα τυπικό πλαίσιο ενός κλασικού MINI. Διαθέτει αγκύλες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν την εγκατάσταση, εσωτερικά περιβλήματα που επιτρέπουν την τοποθέτηση των αξόνων για την μετάδοση της κίνησης και ενός διαφορικού ή, προαιρετικά, ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Η βρετανική εταιρεία διαθέτει επίσης μια μπαταρία 12 kWh που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το καπό, μετά την αφαίρεση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η μπαταρία τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα με ενέργεια με την ιπποδύναμή του να ξεκινά από τα 109 και να φτάνει έως και τα 163 άλογα. Η Swindon Powertrain κάνει διαθέσιμα επίσης μια σειρά από άλλα καλούδια όπως μετατροπέα DC-DC,  ενσωματωμένο φορτιστή, αντλία συστήματος ψύξης κ.α.

«Έχουμε λάβει παραπάνω από 500 αιτήσεις για περεταίρω πληροφορίες. Πολλοί από αυτούς είναι από ιδιοκτήτες κλασικών MINI που θέλουν να μετατρέψουν τα αυτοκίνητά τους σε ηλεκτρικά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το πακέτο μας εύχρηστο και αξιόπιστο ακόμα και για τους πελάτες που θα πάρουν μόνο στο στάνταρ πακέτο χωρίς τον προαιρετικό εξοπλισμό», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Swindon Powertrain, Gerry Hughes.

H τιμή του πακέτου ξεκινά από 9.800 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι.
 

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS