Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Κόκκινος» ο Κηφισός - Live η κίνηση στους δρόμους

 Σχολιάστε 
1.324 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2024)
«Κόκκινος» ο Κηφισός - Live η κίνηση στους δρόμους

«Κόκκινος» ο Κηφισός - Live η κίνηση στους δρόμους

- Μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό
- «Κόκκινη» και η Αττική οδός
- Προβλήματα σε Λεωφόρο Αθηνών και κέντρο
- Κίνηση και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγούν στην Αττική σήμερα το πρωί, αφού έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες της.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση στην έξοδο της Αττικής Οδού, ενώ υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι και αυτό του Αιγάλεω. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Κόκκινη» και η Αττική οδός

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, παρατηρούνται έντονα προβλήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τα 'Ανω Λιόσια μέχρι και το δαχτυλίδι της Κηφισίας, ενώ στο άλλο από τα Γλυκά νερά ως το Χαλάνδρι.

Προβλήματα σε Λεωφόρο Αθηνών και κέντρο

Αρκετή κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Ασπρόπυργο, ενώ οι οδηγοί που θέλουν να μπουν στο κέντρο, θα περάσουν την ίδια κατάσταση, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.
 

Κίνηση και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Στο κόκκινο είναι η κίνηση των οχημάτων και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και στην Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Autotriti.gr