Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξανά φίλοι Hamilton και Alonso, ζήτησε συγνώμη ο Ισπανός

Ξανά φίλοι Hamilton και Alonso, ζήτησε συγνώμη ο Ισπανός

2.124 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2022)

Ο Fernando Alonso απολογήθηκε για τα όσα είπε στο team radio σχετικά με τις... οδηγικές ικανότητες του Lewis Hamilton.

Τα βρήκαν οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές

Συγνώμη από τον Lewis Hamilton ζήτησε o Fernando Alonso για τα όσα ανέφερε στο team radio μετά την σύγκρουσή τους στον πρώτο γύρο του αγώνα στην πίστα του Spa. O Ισπανός θυμίζουμε πως αποκάλεσε τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή «ηλίθιο» και ισχυρίστηκε πως «ξέρει να οδηγεί μόνο όταν ξεκινάει πρώτος».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Hamilton»

Ο Fernando Alonso δήλωσε χθες στα μέσα ενημέρωσης πως θα συναντήσει  τον Βρετανό στο περιθώριο μιας συνέντευξης για την τηλεόραση για να του ζητήσει συγνώμη (όπως και έγινε). Ο ίδιος σημείωσε: «Θα του πω συγνώμη. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους και του τρέφω απεριόριστο σεβασμό. Έγινε πολύ μεγάλο θέμα. Μιλάμε για τον Lewis, έναν πρωταθλητή, έναν θρύλο των ημερών μας. Όταν λοιπόν λες κάτι τέτοιο-λυπάμαι που θα το επαναλάβω-σε έναν Βρετανό οδηγό, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν και μπλέκονται».

«Δεν σκεφτόμουν όταν μιλούσα»

Ο Alonso δήλωσε πως υπάρχει διαφορά για το εάν θα ειπωθεί κάτι για τους Λατίνους οδηγούς σε σχέση με τους Βρετανούς. «Έχουν πει πολλά πράγματα στον Checo, τον Carlos Sainz και εμένα. Αν πεις κάτι σε κάποιον Λατίνο, όλα είναι περισσότερο διασκεδαστικά. Όταν πεις κάτι σε άλλους, είναι κάτι πιο σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση ναι, απολογούμαι. Δεν σκεφτόμουν όταν μιλούσα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο φταίξιμο για να είμαι ειλικρινής γιατί το συμβάν έγινε στον πρώτο γύρο και βρισκόμασταν πολύ κοντά. Στην ένταση της στιγμής, πάνω στην αδρεναλίνη μου παλεύοντας για τις πρώτες θέσεις, έκανα κάποια σχόλια που δεν θα έπρεπε. Δεν πιστεύω αυτό που είπα και υπάρχουν γεγονότα που αποδεικνύουν πως δεν είναι έτσι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS