Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξεμένουν από βενζίνη και καλούν την οδική για δωρεάν μεταφορά!

Ξεμένουν από βενζίνη και καλούν την οδική για δωρεάν μεταφορά!

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

Απελπισμένοι οδηγοί στην Πάτρα, ξεμένουν εν γνώσει τους από καύσιμο και καλούν την οδική βοήθεια για να φτάσουν σπίτι τους.

Απελπισία!

Στα άκρα έχουν φτάσει κάποιοι οδηγοί στην περιοχή της Πάτρας για να μην βάλουν λίγο περισσότερο καύσιμο στο όχημα τους και γλιτώσουν λίγα ευρώ.

Λένε ψέμματα ότι έχουν πρόβλημα για να καλέσουν οδική βοήθεια

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οδηγοί ξεμένουν στον δρόμο από βενζίνη ή diesel και καλούν την οδική βοήθεια για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να ισχυριστούν πως το αυτοκίνητό τους έπαθε κάποια βλάβη για να τους μεταφέρουν εκεί που επιθυμούν. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι οδηγοί που επειδή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος των καυσίμων, αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι ιδιοκτήτες τα αφήνουν και δεν έρχονται να τα παραλάβουν

Το thebest.gr μίλησε με τον ιδιοκτήτη εταιρίας οδικής βοήθειας και φανοποιείου, ο οποίος δήλωσε σε απόγνωση, εξαιτίας της απροθυμίας οδηγών να επισκευάσουν μικροφθορές στα οχήματά τους, αξίας ακόμη και 50-100 ευρώ, αφήνοντάς τα για μέρες στο πάρκινγκ της επιχείρησης. Κάποιοι, αναφέρει, πως δεν μεταβαίνουν για να παραλάβουν ακόμη και οχήματα που απλά έχουν ξεμείνει από καύσιμα!



Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
PEUGEOT