Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα η Hyundai!

(30/9/2024)
Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα η Hyundai!
3 Φωτογραφίες »

- Πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχει κατασκευάσει πλέον η Hyundai.
- Ένα Hyundai Ioniq 5... έγραψε ιστορία.
- Από τη γραμμή παραγωγής απ' ευθείας στα χέρια του ιδιοκτήτη.
- Σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, η παραγωγή της Hyundai.

Ένα Hyundai Ioniq 5... έγραψε ιστορία

Η Hyundai γιόρτασε σήμερα ένα σημαντικό ορόσημο στην παραγωγής της, καθώς η κορεατική μάρκα έχει καταφέρει να κατασκευάσει, παγκοσμίως, περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε 57 χρόνια λειτουργίας. Για να τιμήσει αυτό το γεγονός η Hyundai  πραγματοποίησε μια τελετή στο εργοστάσιό της στην πόλη Ulsan στη Νότιο Κορέα, καλώντας στις εγκαταστάσεις της τον κάτοχο του υπ' αριθμόν 100.000.001 αυτοκινήτου, προκειμένου να το παραλάβει από εκεί!

Στο εργοστάσιο της Hyundai η παραλαβή του αυτοκινήτου

Το εν λόγω μοντέλο πρόκειται για ένα ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5, το οποίο παραδόθηκε στο νέο του κάτοχο με το που βγήκε από την γραμμή παραγωγής! Μάλιστα δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, με τον τυχερό ιδιοκτήτη και πολλούς από τους εργαζομένους του εργοστασίου να ποζάρουν με χαμόγελα και σφιγμένες τις γροθιές τους.

Σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, η παραγωγή της Hyundai

Όπως αναφέρει η Hyundai, για να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα, εκτός φυσικά από τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων της, χρειάστηκε και η επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής, στην  Τουρκία, την Ινδία, τις ΗΠΑ και την Τσεχία, συμβάλλοντας σε επιτεύγματα ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένων των 50 εκατομμυρίων οχημάτων που κατασκευάστηκαν το 2013.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Peugeot - Toyota
OPEL