Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
 Στη στροφή όμως 4 της ινδικής πίστας, ο Grosjean έκανε κίνηση εναντίον του Kimi, με αποτέλεσμα ο πρώτος να βγει εκτός πίστας για λίγο.

Στη στροφή όμως 4 της ινδικής πίστας, ο Grosjean έκανε κίνηση εναντίον του Kimi, με αποτέλεσμα ο πρώτος να βγει εκτός πίστας για λίγο.

Lotus: Ζητάει συγνώμη για την κακή «γλώσσα»

3.931 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2013)

Ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Eric Boullier ζήτησε συγνώμη για την κακή γλώσσα, που χρησιμοποίησε στο team radio, όταν μίλησε στον Raikkonen, προς το τέλος του ινδικού GP.

Με τον Romain Grosjean να έχει κολλήσει πίσω από τον teammate του, Kimi Raikkonen, και τον Felipe Massa να πλησιάζει, ο Γάλλος πιλότος αποφάσισε να πιέσει τον ομόσταυλό του. Ο Kimi Raikkonen όμως δεν του έκανε τη ζωή ευκολότερη και παρά τα ταλαιπωρημένα του ελαστικά κράτησε το Grosjean στους καθρέφτες του Φιλανδού. Στη στροφή όμως 4 της ινδικής πίστας, ο Grosjean έκανε κίνηση εναντίον του Kimi, με αποτέλεσμα ο πρώτος να βγει εκτός πίστας για λίγο. Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε στα αυτιά του Φιλανδού «Kimi φύγε από τον γ…. το δρόμο» (Kimi get the f… out of the way).
Φυσικά, η απάντηση του Kimi Raikkonen ήταν κάτι αντίστοιχο, ωστόσο ο Eric Boullier εξήγησε ότι η συζήτηση αυτή έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής και η Lotus δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ξανά τέτοια «γλώσσα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda