ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με λίγα προβλήματα η κυκλοφορία, Κηφισιά-Πειραιάς 30 λεπτά - Live η κίνηση στους δρόμους

 Σχολιάστε 
1.089 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2024)
Με λίγα προβλήματα η κυκλοφορία, Κηφισιά-Πειραιάς 30 λεπτά - Live η κίνηση στους δρόμους

-Κόκκινη σε σημεία η Εθνική Οδός
-Στην Αττική Οδό κίνηση μόνο στο ύψος του Αμαρουσίου, Μεταμόρφωση-Μαρούσι 10 λεπτά
-Προβλήματα και στο κέντρο, Γέρακας-Κέντρο 29 λεπτά
-Η ίδια κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Κόκκινη σε σημεία η Εθνική Οδός

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους των δύο μεγαλύτερων πόλεων στην Ελλάδα είναι λίγα, αλλά έχουν αρχίσει, με τις αρχές να συνιστούν υπομονή σε όσους θέλουν να οδηγήσουν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Κάθε μέρα, Live: η κίνηση στους δρόμους.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα καθόδου η κίνηση συσωρεύεται από το ύψος των Σεπολίων μέχρι και αυτό του Αιγάλεω. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το ίδιο ύψος μέχρι και την έξοδο για Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην Αττική Οδό κίνηση μόνο στο ύψος του Αμαρουσίου, Μεταμόρφωση-Μαρούσι 10 λεπτά

Με μικρά προβλήματα η κυκλοφορία και στην Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τη Μεταμόρφωση μέχρι και το Μαρούσι, ενώ το ίδιο ισχύει και στο αντίθετο ρεύμα από τον Γέρακα μέχρι και το δαχτυλίδι της Κηφισίας.

Η ίδια κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Με ελαφριά κίνηση και το πρωινό στη Θεσσαλονίκη, αφού όλη η διαδρομή του fly over γίνεται με προβλήματα. Όσον αφορά τον χάρτη, απο τη Πολίχνη μέρχι και την Πυλαία ο δρόμος είναι κόκκινος.

Προβλήματα και στο κέντρο, Γέρακας-Κέντρο 29 λεπτά

Κόκκινη σε σημεία και η Λεωφόρος Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και η Λεωφόρος Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι, ενώ προβληματική είναι η κατάσταση μόνο στη Λεωφόρο Αθηνών, η οποία έχει κολλήσει από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο. Οι οδηγοί θα περάσουν την ίδια κατάσταση και στο κέντρο των Αθηνών, αφού και στο ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρείται η ίδια κατάσταση.

FORD
KIA