Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με ψεύτικο ήχο από V8 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari (+video)

1.653 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2024)
Το πίσω μέρος της επερχόμενης ηλεκτρικής Ferrari.
2 Φωτογραφίες »

Το πίσω μέρος της επερχόμενης ηλεκτρικής Ferrari.

- Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο
- Με στιλ από Purosangue και το δάπεδο της Maserati Levante
- Όταν κινείται ακούγεται ένας τεχνητός ήχος από κινητήρα V8
- Στην παραγωγή τέλη του 2024 με αρχές του 2025

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο

Ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που θυμίζει κάτι από Ferrari Purosangue κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος για την πρώτη ηλεκτρική Ferrari, η οποία εντοπίστηκε σε φάση δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο. Μέχρι στιγμής, η ιταλική φίρμα δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το νέο της μοντέλο, αλλά εκτιμάται πως θα τοποθετηθεί στη κατηγορία των μεγάλων SUV.

Με στιλ από Purosangue και το δάπεδο της Maserati Levante

Η επερχόμενη ηλεκτρική Ferrari δεν αποκλείεται να δανειστεί την πλατφόρμα της Maserati Levante, κρίνοντας από τις έντονες ομοιότητες του καμουφλαρισμένου μοντέλου, το οποίο φαίνεται να «πατά» στο αμάξωμα που χρησιμοποιεί το πολυτελές ιταλικό SUV. Επίσης, από το εικονιζόμενο «μουλάρι» δοκιμών φανερώνεται ότι οι άνθρωποι της Ferrari δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο στήσιμο, ένεκα και του αυξημένου βάρους λόγω μπαταριών, αλλά και τις επιδόσεις της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari, κάτι που εκφράζεται μέσω της μικρής απόστασης από το έδαφος και των μεγάλων μαύρων ζαντών με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Όσον αφορά το ντιζάιν, ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι πανομοιότυπος με αυτόν που χρησιμοποιείται στην Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV της μάρκας, ενώ έκπληξη αποτελούν οι ψεύτικες εξατμίσεις από αλουμίνιο καθώς και το κίτρινο αυτοκόλλητο με τον κεραυνό στον πίσω προφυλακτήρα, που υποδηλώνουν πως πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Σε φάση δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η πρώτη ηλεκτρική Ferrari, με τεχνητό ήχο V8 κατά την κίνηση της.
2 Φωτογραφίες »

Σε φάση δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η πρώτη ηλεκτρική Ferrari, με τεχνητό ήχο V8 κατά την κίνηση της.

Όταν κινείται ακούγεται ένας τεχνητός ήχος από κινητήρα V8

Στο βίντεο που ακολουθεί, το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ferrari δεν κινείται αθόρυβα, αφού ακούγεται ένας τεχνητός ήχος από κινητήρα V8. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής φίρμας , Benedetto Vigna, όλα τα ηλεκτρικά της Ferrari δεν θα κινούνται «σιωπηλά», αφού θα διαθέτουν τεχνητό ήχο από κινητήρα V8, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη ιδιότητα θα χρεώνεται ως προαιρετική ή θα περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Σημειώνεται, ότι και το νέο ηλεκτρικό Dodge Charger που θα κυκλοφορήσει, φημολογείται ότι θα αποκτήσει το ίδιο ήχο με αυτόν της επερχόμενης ηλεκτρικής Ferrari.
 

Στην παραγωγή τέλη του 2024 με αρχές του 2025

Κλείνοντας, η Ferrari δεν έχει αποκαλύψει το επίσημο όνομα του μελλοντικού ηλεκτρικού μοντέλου, ούτε και το τελικό σχεδιαστικό μοτίβο πάνω στο οποίο θα κινηθεί το μοντέλο παραγωγής. Παρόλα αυτά, η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται μέχρι τα τέλη της χρονιάς, με την παραγωγή του μοντέλου να ξεκινά προς τα τέλη του τρέχοντος έτους ή τις αρχές του επόμενου.

FORD
Autotriti.gr