Το Toyota Yaris εδώ και χρόνια είναι πρώτο στις πωλήσεις στη χώρα μας. Στον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα, η εγγύηση των 6 ετών ή 180.000 χλμ. προσθέτει και την αξιοπιστία.

Μικρά

65.840 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Ford Fiesta έχει τη μεγαλύτερη εγγύηση και το VW Polo τη μικρότερη  
Αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς τη δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford για όλα τα μοντέλα της, κατά συνέπεια και στο Fiesta, με 8 χρόνια συνολικά για τα μηχανικά μέρη, η οποία μάλιστα προσφέρεται από την «μαμά» Ford Ευρώπης. Σημαντικό στοιχείο είναι πως προσφέρεται εντελώς δωρεάν για 100.000 χλμ..

Μεγάλες χρονικά εγγυήσεις χωρίς χρέωση προσφέρουν και η Kia για το Rio με 7 χρόνια, όπως και η Suzuki για το Swift. Ένα χρόνο λιγότερο έχει το Yaris της Toyota, επίσης εντελώς δωρεάν. Στον αντίποδα τη μικρότερη εγγύηση ανάμεσα στα best sellers μικρά μοντέλα διαθέτει το Polo με 2 χρόνια. 

Χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων το i20, το Yaris αντέχει για 180.000 χλμ.
Εκτός από το όριο των ετών, υπάρχει όριο και στα χιλιόμετρα, με εξαίρεση το Hyundai i20, που είναι το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας που δεν χάνει την εγγύησή του ακόμα και αν κάνετε άπειρα χιλιόμετρα. Εξαιρετικό για τους αγοραστές και το νούμερο των 180.000 χλμ. που προσφέρει η Toyota για το Yaris. Από την άλλη τα 60.000 χλμ. των Peugeot 208 και Citroen C3 είναι το μικρότερο νούμερο ανάμεσα στις εγγυήσεις των μικρών best seller.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO