Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Mercedes Care: Πως γλιτώνεις από τα αναπάντεχα όταν φεύγεις για διακοπές

 Σχολιάστε 
22.544 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Mercedes Care: Πως γλιτώνεις από τα αναπάντεχα όταν φεύγεις για διακοπές
2 Φωτογραφίες »

- Κλείνεις ραντεβού ηλεκτρονικά 24/7 πριν το ταξίδι για πλήρη έλεγχο
- Check μπαταρία & A/C: να μην βγάλουν ζημιά που θα κοστίσει και σε… χρόνο διακοπών
- Αφού οι “νησιωτικοί” δρόμοι γλιστράνε, ελέγχεις ή αλλάζεις λάστιχα πριν φύγεις
- Χρήσιμη & αχρείαστη η υπηρεσία της, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος, σε πάει στον προορισμό σου με δικά της έξοδα

Ο έλεγχος της Mercedes σας πριν το ταξίδι είναι απαραίτητος. Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε ούτε μια μέρα από απρόοπτα που μπορούμε να προλάβουμε, επειδή δεν τσεκάραμε τα λάδια ή απλά θεωρήσαμε έξυπνη ιδέα να κάνουμε service μετά τις διακοπές. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο σχεδιασμός των after sales υπηρεσιών της Mercedes έχει κάνει πλήρη πρόβλεψη για ελέγχους και εργασίες ειδικά προσανατολισμένες για όλες τις εποχές, στοχεύοντας στην διευκόλυνση των κατόχων των μοντέλων της.

Κλείνεις ραντεβού ηλεκτρονικά 24/7 πριν το ταξίδι για πλήρη έλεγχο

Σε αυτό το πλαίσιο, οι κάτοχοι μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικά ραντεβού για έλεγχο στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών, μέσω του κινητού τηλεφώνου ή ενός υπολογιστή. Μια διαδικασία που χρειάζεται μόλις 1 λεπτό και αυτή τη στιγμή είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος προγραμματισμού ραντεβού για τις standard διαδικασίες. Έτσι απλά επιλέγεις το πότε και σε ποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα πας για τον έλεγχο πριν τις διακοπές σου.
 


Οι κάτοχοι μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικά ραντεβού για έλεγχο στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Μια διαδικασία που χρειάζεται μόλις 1 λεπτό
2 Φωτογραφίες »

Οι κάτοχοι μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικά ραντεβού για έλεγχο στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Μια διαδικασία που χρειάζεται μόλις 1 λεπτό

Check μπαταρία & A/C: να μην βγάλουν ζημιά που θα κοστίσει και σε… χρόνο διακοπών

Έναν απαραίτητο έλεγχο, ο οποίος μπορεί να αποβεί ευεργετικός και για την τσέπη σας. Βλέπετε το ταξίδι και τα πολλά χιλιόμετρα που θα γράψετε, σημαίνουν αντίστοιχα και μεγαλύτερη καταπόνηση για το όχημά σας, με συνέπεια περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθεί και κάποια, «κρυφή» παροδικά, κοστοβόρα βλάβη. Γι αυτό και όχι απλά είναι απαραίτητο το τσεκ, αλλά και από μηχανικούς που γνωρίζουν τα μυστικά του αυτοκινήτου σου, εν προκειμένω οι εκπαιδευμένοι σε μοντέλα Mercedes. Γιατί λόγω γνώσης και εμπειρίας ξέρουν ακριβώς πόσο παραπάνω θα ζοριστούν σε αυτές τις συνθήκες τα μηχανικά και όχι μόνο μέρη. Ας δούμε μερικά από τα σημεία που θα «γράψουν υπερωρίες»:

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
RANGER MS RT