Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετά την Xiaomi και η Sharp ετοίμασε το δικό της ηλεκτρικό όχημα

 Σχολιάστε 
1.822 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
Μετά την Xiaomi και η Sharp ετοίμασε το δικό της ηλεκτρικό όχημα
7 Φωτογραφίες »

- Τετραγωνισμένη σχεδιαστική προσέγγιση.
- Καμπίνα που γίνεται κινηματογράφος, παιδική αίθουσα ή χώρος εργασίας.
- Τεράστια οθόνη 65 ιντσών.
- Ηλεκτρικό που φορτίζει και από τον ήλιο.

Και η Sharp μπαίνει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Μετά την Xiaomi μία ακόμα εταιρεία ηλεκτρονικών εισέρχεται στον κόσμο των αυτοκινήτων. Ο λόγος για τη Sharp, η οποία σε συνεργασία με τη Foxconn παρουσίασαν ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό βαν, το εσωτερικό του οποίου μπορεί να διαμορφωθεί σε κινηματογράφο, παιδική αίθουσα ή χώρο εργασίας! Όλα αυτά φυσικά πάνω σε τέσσερις τροχούς! Μιλάμε για το Sharp LDK+, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιαπωνικό «γίγαντα» ηλεκτρονικών ειδών, την Sharp.

Τετραγωνισμένη σχεδιαστική προσέγγιση

Το εξωτερικό του Sharp LDK+ ακολουθεί τετραγωνισμένη σχεδιαστική προσέγγιση με στρογγυλεμένες γωνιές. Επίσης, αυτό που ξεχωρίζει είναι το λογότυπο της Sharp, το οποίο το βρίσκουμε μπροστά και πίσω με μεγάλα γράμματα, αλλά και οι συρόμενες πόρτες, οι οποίες δίνουν πρόσβαση στο εσωτερικό.

Καμπίνα για πολλές χρήσεις

Η καμπίνα του Sharp LDK+ είναι και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο. Το πίσω κάθισμα - στυλ πάγκου - μπορεί και περιστρέφεται κατά 180 μοίρες κερδίζοντας έτσι έξτρα χώρο για μεγιστοποίηση της άνεσης. Επίσης, τα πλαϊνά παράθυρα διαθέτουν τεχνολογία υγρών κρυστάλλων και σκουραίνουν τόσο ώστε όσοι είναι απέξω να μην μπορούν να κοιτάξουν μέσα. Επιπλέον, μία τεράστια οθόνη 65 ιντσών είναι τοποθετημένη πίσω από την πόρτα του χώρου αποσκευών και σύμφωνα με τη Sharp μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την παρακολούθηση ταινιών όσο και για βιντεοκλήσεις. Επιπρόσθετα, ο ίδιος χώρος μπορεί να διαμορφωθεί  κατάλληλα για να παίζουν τα παιδιά ή για να εργαστεί κάποιος, χρησιμοποιώντας ένα συρόμενο τραπέζι.

Ηλεκτρικό που φορτίζει και από τον ήλιο

Η Sharp δεν αναφέρθηκε καθόλου στις προδιαγραφές του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, αλλά υπογράμμισε πως η μπαταρία του βαν σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να τροφοδοτήσει σπίτια ως εφεδρική πηγή ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί πως η φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να γίνει και μέσω της ηλικιακής ενέργειας, από ηλιακά πάνελ που τοποθετούνται στην οροφή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
LEASING COMPARISON