Αποκλειστική χρήση σκληρών πλαστικών γίνεται στην καμπίνα του Swift, με την 2η έκδοση GL+ (18.080 ευρώ) να περιλαμβάνει οθόνη infotainment 7 ιντσών.
Σχεδίαση - Εσωτερικό
Δύο νεανικές προτάσεις για κίνηση μέσα στην πόλη
Mitsubishi Space Star και Suzuki Swift βρίσκονται στο κάτω άκρο του B segment, με μήκος λιγότερο από 3,9 μέτρα. Οι λιλιπούτειες διαστάσεις αλλά και οι «δυνάμεις» του κινητήρα οριοθετούν την δράση τους εντός πόλης, σε διαδρομές που ένας νέος, πρωτάρης οδηγός ξεκινά να κάνει. Για αυτό και πρέπει αμφότερα να προβάλλουν τη νεανική τους προσέγγιση. Και στα δύο μοντέλα βλέπουμε από πλευράς design δυναμικές γραμμές και αιχμηρές επιφάνειες, με την ειδικότερη φιλοσοφία κάθε μάρκας να δημιουργεί δύο ξεχωριστές σχεδιαστικές ταυτότητες αν και στα δικά μας μάτια κανένα δεν ξεχωρίζει.
Λείπει η οθόνη αφής από το εσωτερικό, καλύτερο εξοπλιστικά το Swift
Καθότι έχουμε να κάνουμε με εισαγωγικές εκδόσεις δύο φθηνών μοντέλων, αναμενόμενες είναι ελλείψεις. ΟΚ, θες στο καινούργιο σου αυτοκίνητο να έχεις οθόνη αφής για αυτό και ξενίζει κάπως η απουσία κάποιας touchscreen, κυρίως στην περίπτωση του Swift που ξεπερνά τα 16,5 χιλιάρικα σε κόστος. Βέβαια, υπερτερεί στις λοιπές εξοπλιστικές παροχές έχοντας έξτρα LED προβολείς (αλογόνου στο Space Star), κεντρικό κλείδωμα, θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise control, καθώς και ρύθμιση καθ' ύψος στο κάθισμα του οδηγού. Από εκεί και πέρα, η εσωτερική διακόσμηση είναι ενδιαφέρουσα, με αποκλειστική χρήση σκληρών πλαστικών, προσεγμένου πάντως φινιρίσματος.
Αποκλειστική χρήση σκληρών πλαστικών γίνεται στην καμπίνα του Swift, με την 2η έκδοση GL+ (18.080 ευρώ) να περιλαμβάνει οθόνη infotainment 7 ιντσών.
Αναφορικά με τους χώρος, παρότι μεγαλύτερο σε πλάτος το Suzuki Swift έχει πιο στενό φάρδος πίσω καμπίνας (σχεδόν στα 130 εκ.), κερδίζει όμως σε χώρο για τα πόδια και αποσκευές.
Σελίδα 1 | Mitsubishi Space Star Vs Suzuki Swift: Μικρά, φθηνά & για την πόλη μόνο |
Σελίδα 2 | Σχεδίαση - Εσωτερικό |
Σελίδα 3 | Κινητήρες και οδική συμπεριφορά |
Σελίδα 4 | Η γνώμη μας |