ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Musk: «Ανόητο να έχουμε μοντέλο με 25.000 ευρώ»

 Σχολιάστε 
2.155 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2024)
Musk: «Ανόητο να έχουμε μοντέλο με 25.000 ευρώ»

- Δεν κατασκευάζει νέο βασικό αυτοκίνητο η Tesla.
- Το ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Elon Musk.
- Το φημολογούμενο Tesla Model 2 θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ.
- Το τέλος του είχε προαναγγελθεί νωρίτερα, αλλά ο Musk το είχε αρνηθεί.

Δεν κατασκευάζει νέο βασικό αυτοκίνητο η Tesla

Προσιτό Tesla ήταν (έστω και στη θεωρεία) και πάει. Με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της αμερικανικής φίρμας, Elon Musk γνωστοποίησε πως το φημολογούμενο, νέο βασικό μοντέλο της Tesla, που θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ, δεν είναι στον ορίζοντα. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του ίδιου αναφορικά με τα κέρδη της μάρκας, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα θέμα το οποίο απασχολούσε συχνά πυκνά επικαιρότητα γύρω από την Tesla από το 2018 έως και σήμερα.

Το ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Elon Musk

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, ο Elon Musk κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τα οικονομικά της εταιρείας ρωτήθηκε: «Πότε μπορούμε να περιμένουμε από την Tesla να μας δώσει το βασικό μοντέλο αξίας περίπου 25.000 δολαρίων;». Στην απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής φίρμας και αφού αρχικά σημείωσε πως το μέλλον της αυτοκίνησης και της εταιρείας του είναι αυτόνομο, είπε: «Βασικά, το να έχεις ένα κανονικό μοντέλο με τιμή 25.000 είναι άσκοπο. Θα ήταν ανόητο. Θα ήταν εντελώς αντίθετο με αυτό που πιστεύουμε».

Το φημολογούμενο Tesla Model 2 θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ

Θυμίζουμε πως οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ανέφεραν πως το μοντέλο θα ονομαστεί Model 2, θα έχει μήκος 4,4 μέτρα, ενώ στις αρχικές εκδόσεις θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ και στις ανώτερες δύο. Φυσικά όλα αυτά πλέον δεν ισχύουν, όπως επιβεβαιώθηκε από τα λεγόμενα του ίδιου του Musk.

Το τέλος του είχε προαναγγελθεί, αλλά ο Musk το είχε αρνηθεί

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως τον περασμένο Απρίλη σχετικό ρεπορτάζ είχε κάνει και το Reuters, αναφέροντας πως η Tesla εγκατέλειψε το πλάνο για το μοντέλο των 25.000 ευρώ. Μάλιστα, τότε όταν τα ξένα Μέσα ενημέρωσης προσέγγισαν τον επικεφαλής της Tesla, Elon Musk για να πάρουν κάποια δήλωση, εκείνος αρκέστηκε απλά να πει μέσω ανάρτησης στο Χ (πρώην Twitter) πως: «Το Reuters πεθαίνει».

Hyundai
Audi