Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mercedes-Benz Vision Tokyo concept

Mercedes-Benz Vision Tokyo concept

Νέα φίρμα από τη Mercedes

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

Η Daimler έχει στα σκαριά καινούρια θυγατρική φίρμα, η οποία θα διαθέτει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, τα οποία θα κατασκευάζονται από τις Mercedes και smart.

Σύμφωνα με αναφορές του γερμανικού τύπου η μητρική εταιρεία της Mercedes-Benz, η Daimler βρίσκεται κοντά στην ίδρυση ενός νέου brand, που θα μπει κάτω από την ομπρέλα της. Σκοπός είναι να δημιουργήσει μια σειρά από ηλεκτρικά οχήματα, μηδενικών εκπομπών, αντίστοιχα με τη σειρά i της BMW.
Τα δημοσιεύματα αυτά ξεκίνησαν από τον προηγούμενο μήνα, με τον Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Ola Källenius, να δηλώνει πως αυτή τη στιγμή βασική προτεραιότητα είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας. 
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αναφορές η απόφαση για τη σύσταση νέας φίρμας έχει παρθεί και μάλιστα τα μοντέλα της θα κατασκευάζονται από τις αδερφές εταιρείες Mercedes και smart.
Αυτό που γνωρίζουμε επίσημα πάντως, είναι πως αυτή τη χρονιά περιμένουμε τρία ηλεκτρικά μοντέλα από τον όμιλο, την ηλεκτρική B-Class και τα ηλεκτρικά fortwo και forfour. Πολύ πιθανή είναι και η παρουσία ενός ηλεκτρικού SUV βασισμένου στην Mercedes GLC στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το λανσάρισμα του οποίου μάλιστα έχει επιβεβαιώσει ο Ola Källenius, χωρίς ωστόσο να πει το πότε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
ΜΟΤΟ