ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δυναμική αναμένεται να είναι η σχεδίαση του νέου crossover της Lexus.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δυναμική αναμένεται να είναι η σχεδίαση του νέου crossover της Lexus.

Νέο Lexus Crossover

3.597 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

Η Lexus προχωράει στην παραγωγή ενός νέου, μικρότερου crossover με έντονη σχεδίαση και στόχο να προσελκύσει τους νεότερους σε ηλικία πελάτες.

Η Lexus επιτέλους έχει έναν κανονικό μοντέλο απέναντι στις BMW X1/ Mercedes-Benz GLA-Class/Audi Q3, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το NX στην γκάμα των SUV Της εταιρείας. Το νέο μοντέλο θα ονομαστεί UX και θα βασίζεται στο concept με το ίδιο όνομα που παρουσιάστηκε πέρυσι στην έκθεση του Παρισιού.

Με το νέο μοντέλο η Αμερικάνικη εταιρεία θέλει να προσελκύσει νεότερους σε ηλικία πελάτες.

Με το νέο μοντέλο η Αμερικάνικη εταιρεία θέλει να προσελκύσει νεότερους σε ηλικία πελάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον αντιπρόεδρο της Lexus International, Yoshihiro Sawa, ο οποίος μίλησε σε Αυστριακά μέσα στην έκθεση της Γενεύης. “Αυτή τη στιγμή είμαστε κοντά στην παραγωγή οπότε δεν είναι και τόσο μακριά η ώρα που θα το δείτε”, δήλωσε.Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα αποκαλυφθεί η έκδοση παραγωγής του άγριου UX αλλά ο Sawa αποκάλυψε ότι θα απευθύνεται κυρίως σε νεότερους πελάτες, το οποίο σημαίνει ότι θα διατηρήσει αρκετά από τα έντονα σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπου. Κατά τη μετάβαση από πρωτότυπο σε μοντέλο παραγωγής δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις διαστάσεις.

“Εκτός από το IS και το μικρό CT, οι κάτοχοι Lexus είναι μεγαλύτερης ηλικίας, όταν μιλάμε για τα πιο ακριβά μας μοντέλα ή όταν μιλάμε για πιστούς πελάτες”, δήλωσε ο Sawa. “Οι πιστοί πελάτες συνεχίζουν να αγοράζουν από εμάς αλλά ταυτόχρονα ο μέσος όρος ανεβαίνει. Αλλά από φέτος προσπαθούμε να εστιάσουμε και σε νεότερους πελάτες.”

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τους κινητήρες, αλλά είναι πιθανό ότι το νέο UX θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες με το μεγαλύτερο NX καθώς οι ονομασίες UX200, UX250, και UX250h έχουν ήδη κατοχυρωθεί από την εταιρεία. Με βάση αυτό, ένας δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος θα μπορούσε να είναι το εισαγωγικό μοντέλο και ένα υβριδικό σύνολο να κινεί τις ακριβότερες εκδόσεις.

Περιμένουμε να έχουμε περισσότερες  πληροφορίες για το νέο crossover σύντομα και, λογικά, θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2018 με το εμπορικό λανσάρισμα να γίνεται λίγο αργότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI