Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O De Ficchy ανέβηκε σταδιακά στην ιεραρχία.

Νέο αφεντικό στην Νissan Eυρώπης

1.844 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2018)

Σε ανακοίνωση της η Nissan αποκάλυψε πως από 1η Απριλίου, χρέη προέδρου του διοικητικού συμβολίου της Νissan Ευρώπης αναλαμβάνει ο De Ficchy. Δείτε τις υπόλοιπες ανακατατάξεις.

Νέο αντιπρόεδρο και πρόεδρο του διοικητικού της συμβουλίου θα έχει από την 1η Απριλίου η Νissan Eυρώπης μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν στην διοίκηση της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Συγκεκριμένα, ο Paul Willcox θα αντικατασταθεί από τον De Ficchy, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ο πρώτος παραιτήθηκε από το πόστο του για προσωπικούς λόγους μετά από 26 χρόνια εργασίας στην ιαπωνική μάρκα.
 
Από την άλλη πλευρά, ο De Ficchy ανέβηκε σταδιακά στην ιεραρχία, ξεκινώντας από την RCI τράπεζα της Συμμαχίας και έχοντας αναλάβει πόστο στο τομέα των οικονομικών υπηρεσιών και σε άλλες εταιρείες όπως το FCA Group. Το 2014, γυρνώντας στην Συμμαχία, ανέλαβε CEO της RCI τράπεζας, ωσότου αναλάβει τώρα το πόστο του προέδρου της Νissan στην Ευρώπη. Τον De Ficchy θα τον αντικαταστήσει με την σειρά του ο Bruno Kintzinger που αυτή την στιγμή εκτελεί χρέη επικεφαλή στην περιοχή της Ευρασίας.

Ο Willcox είναι ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος που αποχωρεί από την Nissan Eυρώπης, έχοντας προηγηθεί πρόσφατα η φυγή του Philippe Saillard τον Φεβρουάριο μετά από μόλις 10 μήνες στο πόστο του προέδρου Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

Mercedes
Skoda