Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο ηλεκτρικό σεντάν για την Apollo Automobil
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ηλεκτρικό σεντάν για την Apollo Automobil

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Η Apollo Automobil έχει προχωρήσει σε επενδύσεις δισεκατομμυρίων για να κατασκευάσει μια σειρά από ηλεκτρικά μοντέλα, στην προσπάθειά της να μπει δυνατά στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η Apollo Automobil, η εταιρεία που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή με όνομα Gumpert, αποκάλυψε τα πλάνα της να μπει στην αγορά ηλεκτρικών με ένα νέο πολυτελές σεντάν που αποκάλυψε σε πρωτότυπη μορφή στην έκθεση China International Import Expo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ίδιο μοντέρνο και φουτουριστικό και το μοντέλο παραγωγής

Το αυτοκίνητο ονομάζεται EVision S, δείχνει το όραμα  της φίρμας για το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά το 2023. Η σχεδίασή του βασίζεται στην σχεδιαστική γλώσσα Fast Forward, έχει μήκος πάνω από 5 μέτρα και μήκος πάνω από 2μ. Η μοντέρνα και φουτουριστική εξωτερική του εμφάνιση λέγεται πως θα μείνει ίδια και στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξής του στα δύο κέντρα Ανάπτυξης και Έρευνας της φίρμας σε Γερμανία και Κίνα.

Το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο θα δοθεί και σε άλλες εταιρείες 

Ακριβείς πληροφορίες για το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν, ωστόσο η εταιρεία δεν διστάζει να ενημερώσει πως ο ηλεκτροκινητήρας και τα άλλα μέρη θα διατεθούν επίσης στα επόμενα μοντέλα της φίρμας αλλά και σε άλλες εταιρείες.

Επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων από την Apollo

Το EVision S θα ακολουθήσει το EVision X, ένα ηλεκτρικό SUV που θέλει να πάρει μερίδιο αγοράς από μεγάλα ηλεκτρικά SUV γνωστών εταιρειών, κυρίως από την Γερμανία, όπως η Mercedes. H Apollo ισχυρίζεται πως έχει επενδύσει 400 δισεκατομμύρια ευρώ στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης, ώστε να αναπτύξει τα επόμενα μοντέλα  της, ενώ θα ξοδέψει ακόμη 250 δισεκατομμύρια για να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο στην Κίνα, σε συνεργασία με την Shanghai Jinqiao Export Process Zone Development Company.

Επενδύει στην ηλεκτροκίνηση!
- EVision S το όνομα του ηλεκτρικού της σεντάν
- Το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό της θα δοθεί και σε άλλες φίρμες
- Έχει προχωρήσει σε επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων
Πώς σας φαίνεται το σεντάν της Apollo; «Βάζει κάτω» τα ηλεκτρικά που έχετε δει μέχρι σήμερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO