ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα ανανεωμένο εσωτερικό αναμένεται να έχει η Mercedes GLE, όπως φαίνεται από το κατασκοπευτικό βίντεο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Με νέο σύστημα ψυχαγωγίας η GLE (+vid)

2.020 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Ένα ανανεωμένο εσωτερικό αναμένεται να έχει η Mercedes GLE, όπως φαίνεται από το κατασκοπευτικό βίντεο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα.

Πολλές εικόνες κατασκοπείας και βίντεο κατά το παρελθόν έδειξαν ότι η επερχόμενη Mercedes GLE θα έχει ένα πλήρες ανασχεδιασμένο εξωτερικό με πιο στρογγυλεμένο σχήμα για να αποστασιοποιηθεί από το τρέχον μοντέλο, ωστόσο όπως φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και στο εσωτερικό, όπως βλέπουμε στο κατασκοπευτικό βίντεο.
 
Το πρωτότυπο του πολυτελούς SUV εντοπίστηκε στο δρόμο περιμένοντας σε ένα φανάρι και έτσι οι κατάσκοποι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν το εσωτερικό του μοντέλου, δείχνοντας μας την ανανεωμένη καμπίνα.
 
Το ταμπλό κυριαρχείτε από ένα ζευγάρι ψηφιακών οθονών που αποτελούν μέρος του ολοκαίνουριου συστήματος πληροφοριών και ψυχαγωγίας Mercedes-Benz User Experience (MBUX), το οποίο φαίνεται να αντικαταστεί σε κάποια μοντέλα το παλιό σύστημα COMAND.
Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση της A-Class επόμενης γενιάς, η οποία θα κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή, καθώς στο εσωτερικό της θα βρίσκονται πλήρως ψηφιακές εικόνες 10,25 ιντσών, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα συμβεί το ίσο και στα πιο ακριβά μοντέλα, όπως είναι η GLE ή οι οθόνες σε αυτή την περίπτωση θα είναι μεγαλύτερες, όπως συμβαίνει με τις E-Class / CLS και S-Class που έχουν εξοπλιστεί με οθόνες 12,3 ιντσών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη γενιά της Mercedes GLE όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο σε μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων μέσα στο τρέχον έτος, με τις φήμες να αναφέρουν πως αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.
 
Δείτε το βίντεο  
 

FORD
LINGLONG VS UNIROYAL