Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Nissan Navara R: «Αγρότης» με μοτέρ από GT-R και ισχύ 1.000 PS
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Navara R: «Αγρότης» με μοτέρ από GT-R και ισχύ 1.000 PS

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Αυτό το Navara παράτησε τις αγροτικές εργασίες για να βάλει στο μηχανοστάσιό του μοτέρ από GT-R και να αρχίσει να «καταπίνει» ό,τι και αν βρεθεί μπροστά του ή δίπλα του.

Κάνεις άκρη να περάσει...

Μπορεί το Nissan Navara να έχει σταματήσει να προσφέρεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ τους και η Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως με τις κατάλληλες τροποποιήσεις, το ιαπωνικό pick-up μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν περνάει σε καμιά περίπτωση απαρατήρητο

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει την ονομασία Navara R  και έχει εξοπλιστεί με ειδικό bodykit που περιλαμβάνει ενισχυμένους θόλους, νέες ποδιές στο πλάι, μεγαλύτερους και πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και πολλά ακόμη aftermarket αεροδυναμικά μέρη. Από την άλλη πλευρά, το εσωτερικό είναι επί το πλείστον εργοστασιακό με λίγες εξαιρέσεις, όπως το καινούριο σύστημα infotainment Kenwood και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Στα 4,1 λτ. το μοτέρ, στα 1.000 άλογα η ιπποδύναμή του

Φυσικά, η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή αφορά το μηχανοστάσιο, αφού πλέον, το Navara R έχει ως πηγή ισχύος έναν twin-turbo V6 κινητήρα από GT-R, ο οποίος έχει υπερκυβιστεί από τα 3,9 στα 4,1 λίτρα και αποδίδει πλέον πάνω από 1.000 άλογα. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός ειδικά ανεπτυγμένου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη από την Dodson Motorsport που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία.

Εκτός από καινούριο μοτέρ, το Navara εξοπλίζεται τώρα με νέα ανάρτηση από εξαρτήματα GT-R, KW V4 αγωνιστικές coilover και υδραυλικό σύστημα HLS 4. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών, προέρχονται από την BBS και φυλάσσουν μέσα τους RC6 και RC4 Alcον φρένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen