ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ντεμπούτο για το νέο Nissan Murano

2.254 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2024)
Ντεμπούτο για το νέο Nissan Murano
9 Φωτογραφίες »

- Η νέα γενιά του Nissan Murano αναμένεται το 2025 στις αντιπροσωπείες
- Με αναδιαμορφωμένη μάσκα και μεγαλύτερες διαστάσεις
- Στο εσωτερικό διαθέτει οθόνες 12,3 ιντσών και στυλ σαν του Ariya
- Εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο 2λιτρο κινητήρα με 244 PS

Η νέα γενιά του Nissan Murano αναμένεται το 2025 στις αντιπροσωπείες

Αδιαμφισβήτητα, έχουν αλλάξει πολλά στην αυτοκίνηση από το 2014 (η τελευταία φορά που ανανεώθηκε το Nissan Murano). Αυτό το απέδειξε και η νέα, τέταρτη γενιά του Nissan Murano, την οποία παρουσίασαν οι Ιάπωνες, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στα σαλόνια των αντιπροσωπειών της Nissan το 2025, χωρίς όμως η ιαπωνική εταιρεία να κάνει γνωστές τις χώρες, στις οποίες θα διατεθεί. Η νέα γενιά του μεγάλου SUV των Ιαπώνων, έχει αλλάξει ριζικά αφού έχει νέα εξωτερική σχεδίαση, ενώ το εσωτερικό του στοχεύει στην άνεση και την πολυτέλεια.

Με αναδιαμορφωμένη μάσκα και μεγαλύτερες διαστάσεις

Ας τα πάρουμε από την αρχή, το νέο Nissan Murano είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Πιο συγκεκριμένα, η τέταρτη γενιά έχει μήκος 4,88 μέτρα ενώ είναι 6,6 εκ. πιο πλατύ και 5 εκ. πιο ψηλό. Όσον αφορά τη σχεδίαση, το νέο Murano έχει αναδιαμορφωμένη μάσκα, με νέα φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερη γρίλια. Τα φώτα ημέρας είναι ενσωματωμένα στη γρίλια της μάσκας, ενώ τα μεγάλα έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα σε αυτή και το καπό. Από το πλάι, το νέο SUV της Nissan φαίνεται να έχει κουπέ οροφή, ενώ στο πίσω μέρος κυριαρχεί μια μεγάλη LED μπάρα και ένας κυρτός πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό διαθέτει οθόνες 12,3 ιντσών και στυλ σαν του Ariya

Στο εσωτερικό, το νέο Nissan Murano μοιάζει αρκετά στο Ariya, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες της μάρκας φαίνεται, ότι οι Ιάπωνες έχουν ανεβάσει την αίσθηση πολυτέλειας κατακόρυφα. Η καμπίνα του νέου Murano διαθέτει ambient lighting, ενώ την προσοχή τραβάνε οι δυο οθόνες 12,3 ιντσών, με τη μια να λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και την άλλη ως οθόνη αφής για το infotainment. Κάτω από την τελευταία υπάρχουν φυσικά κουμπιά εμπνευσμένα απο το Ariya.

Εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο 2λιτρο κινητήρα με 244 PS

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο του νέου μεγάλου SUV της Nissan αυτό εξοπλίζεται με νέο τετρακύλινδρο κινητήρα turbo μεταβλητής συμπίεσης 2,0 λτ., αφήνοντας τον παλιό V6. Αυτός προσφέρει 244 ίππους και 352 Nm ροπής, ενώ στη βασική έκδοση η κίνηση πηγαίνει στους εμπρός τροχούς χάρη σε ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Το νέο Murano διαθέτει επιλογή και για τετρακίνηση.

Mercedes
JEEP