ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Λανσάρισμα στο Παρίσι για το νέο ηλεκτρικό Skywell Q

1.042 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2024)
Λανσάρισμα στο Παρίσι για το νέο ηλεκτρικό Skywell Q
3 Φωτογραφίες »

- Μικρομεσαίο ηλεκτρικό που υπόσχεται 482 χλμ. αυτονομία
- Με επιθετική σχεδίαση και μεγάλη ηλιοροφή
- Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών, από την οποία ελέγχονται όλες οι λειτουργίες.

Μικρομεσαίο ηλεκτρικό που υπόσχεται 482 χλμ. αυτονομία

Η Skywell παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Q και εντάσσεται στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Το νέο ηλεκτρικό της κινεζικής μάρκας, διατίθεται σε δύο επιλογές μπαταριών, με τη μεγαλύτερη να υπόσχεται αυτονομία για 482 χλμ, ενώ μπορεί να φορτίζει από 10 έως 80% μέσα σε είκοσι λεπτά. Τέλος, σύμφωνα με τους Κινέζους, μπορεί να κάνει το σπρίντ 0 – 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,9 δευτερόλεπτα, χάρη στο ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων (150 kW) με το οποίο εξοπλίζεται.

Με επιθετική σχεδίαση και μεγάλη ηλιοροφή

Το Skywell Q, διαθέτει επιθετική σχεδίαση με πολλά «κοψίματα», τα οποία το βοηθούν να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο αεροδυναμικό συντελεστή, κάτι το οποίο συμβάλλει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία. Ακόμα, τα μπροστά και πίσω μέρη του αυτοκινήτου διαθέτουν δυο μεγάλες LED μπάρες ως φωτιστικά σώματα, ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τραβάει την προσοχή είναι οι ζάντες 18 ιντσών. Το νέο ηλεκτρικό, διαθέτει και μεγάλη ηλιοροφή, επιτρέποντας στο φως του ήλιου να περάσει στην καμπίνα, ενώ παράλληλα προσφέρει απεριόριστη θέα στους επιβάτες.


Λανσάρισμα στο Παρίσι για το νέο ηλεκτρικό Skywell Q
3 Φωτογραφίες »

Λανσάρισμα στο Παρίσι για το νέο ηλεκτρικό Skywell Q

Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών

Όσον αφορά το εσωτερικό, αυτό είναι αρκετά μινιμαλιστικό, αφού οι περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου μπορούν να ρυθμιστούν και να ελεγχθούν μέσα από την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,6 ιντσών. Ο οδηγός κάθεται πίσω από ένα flat bottom τιμόνι, ενώ δεν έχει μπροστά του πίνακα οργάνων. Ο περαιτέρω εξοπλισμός περιλαμβάνει ησχοσύστημα Metz 8 ηχείων, κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών και ασύρματους φορτιστές.

Η Skywell κάνει μπάσιμο στην Ευρώπη

Η Skywell αποτελεί άλλη μια κινέζικη μάρκα που κάνει μπάσιμο στην Ευρώπη, ενώ υπόσχεται πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σύμφωνα με την μάρκα, κάθε αγορά ενός Q συνοδεύεται από 7 χρόνια εγγύησης ή 160.000 χιλιομέτρων, ενώ η μπαταρία της εγγυάται για 250.000 χλμ.

Η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει τις τιμές του Q, αλλά ούτε και σε ποιες χώρες της «Γηραιάς Ηπείρου» θα διατεθεί.

Toyota
ΜΟΤΟ