ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Skoda Kylaq αποκαλύπτεται στις 6 Νοεμβρίου

1.044 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2024)
Το Skoda Kylaq αποκαλύπτεται στις 6 Νοεμβρίου
2 Φωτογραφίες »

- Το νέο μικρό SUV της Skoda για την Ινδία.
- 1.000άρι τούρμπο με 115 άλογα.
- Αυτόματο η χειροκίνητο κιβώτιο.
- Μήκος στα 3.995 χλστ. και μεταξόνιο στα 2.566 χλστ..

Το μικρό SUV της Skoda για την Ινδία

Ένα νέο SUV ετοιμάζει η Skoda. Ονομάζεται Kylaq και θα ενταχθεί στην κατηγορία των μικρών SUV, ωστόσο δεν αναμένεται να απασχολήσει την ευρωπαϊκή αγορά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Η τσεχική μάρκα ανακοίνωσε πως το Kylaq θα εισαχθεί στην αγορά της Ινδίας και μάλιστα το ντεμπούτο του θα γίνει άμεσα και συγκεκριμένα στις 6 Νοεμβρίου!

Κάτω από 4 μέτρα μήκος

Μαζί με την ανακοίνωση, η Skoda παρουσίασε και κάποιες εικόνες του Kylaq, στις οποίες ωστόσο καλύπτεται με καμουφλάζ. Παρά ταύτα αντιλαμβανόμαστε πως το Skoda Kylaq υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid της μάρκας, όπως και τα νεότερα μοντέλα που πωλούνται στις ευρωπαϊκές αγορές. Το Kylaq έχει μήκος κάτω από 4 μέτρα (3.995 χλστ.), όπως περίπου το 30% των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται στην Ινδία, ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 2.566 χλστ..

Στο μπροστινό μέρος το Skoda Kylaq εξοπλίζεται με οριζόντια LED φώτα ημέρας, τα οποία διαχωρίζονται από τους κύριους προβολείς, που βρίσκονται χαμηλότερα. Η γρίλια του φαίνεται πως έχει έντονη σχεδίαση, ενώ παρατηρούμε τις ράγες οροφής και την κεραία σε στυλ πτερύγιου καρχαρία. Στο πίσω άκρο του Kylaq βλέπουμε μία μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής, αλλά και τα φώτα που φαίνεται να έχουν την υπογραφή αγκύλης.

1.000άρι με 115 άλογα

Το Kylaq θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 IN του Ομίλου Volkswagen, που είναι ειδική για τα μοντέλα της Ινδίας. Η ισχύς θα παρέχεται αποκλειστικά από έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου, ισχύος 115 ίππων και 178 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο, προαιρετικά, ενώ η κίνηση θα κατευθύνεται αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς.

Πάνω από 800.000 χιλιόμετρα σε δοκιμές

Η Skoda ισχυρίζεται ότι το Kylaq έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 800.000 χιλιόμετρα δοκιμών στο πλαίσιο της εξέλιξης για την είσοδό του στην αγορά της Ινδίας. Οι Τσέχοι δεν ανέφεραν το παραμικρό για το εάν υπάρχουν σκέψεις προσφοράς του Kylaq και σε άλλες αγορές πέραν της Ινδίας.

Mercedes
LINGLONG VS UNIROYAL