Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Ο Μπέκαμ πήρε μερίδιο της Lunaz!

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2021)

Στον τομέα των αυτοκινήτων αποφάσισε να επενδύσει ο παλαίμαχος αστέρας του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ αγοράζοντας ποσοστό της εταιρείας Lunaz.

Με τον «αέρα» και τα... χρήματα ενός παγκόσμιου ποδοσφαιρικού αστέρα θα λειτουργεί από δω και στο εξής η βρετανική εταιρεία Lunaz, καθώς ο Άγγλος σούπερ σταρ, Ντέιβιντ Μπέκαμ αγόρασε το 10% των μετοχών της βρετανικής μάρκας, η οποία είναι διάσημη για τη μετατροπή κλασικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά! Έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε ένας από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας που εδρεύει στο Silverstone, μπαίνοντας και αυτός στο μετοχικό σχήμα όπου ήδη βρίσκονται τεράστια ονόματα όπως αυτά των οικογενειών Rueben και Barclay.
 
Ταυτόχρονα, η Lunaz ανακοίνωσε ένα νέο σχέδιο επέκτασης που θα περιλαμβάνει την ανακατασκευή και τη μετατροπή οχημάτων στα οποία θα προσφέρει «καθαρά» συστήματα κίνησης. Ο νέος Όμιλος Lunaz χωρίζεται σε τρεις εταιρείες: Η Lunaz Design θα μετατρέψει κλασικά αυτοκίνητα, η Lunaz Applied Technologies θα επανασχεδιάσει και θα αναβαθμίσει εξειδικευμένα βιομηχανικά οχήματα στόλου, και η Lunaz Powertrain, η οποία θα παρέχει τα συστήματα κίνησης.
 
Σε ότι αφορά το πρώτο στάδιο της νέας στρατηγικής της Lunaz, είναι να ξεκινήσει η μετατροπή και η ανακατασκευή απορριμματοφόρων και άλλων βαρέων οχημάτων, τα οποία θα ηλεκτροδοτηθούν! Κλείνοντας να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του σχεδίου επέκτασής της, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει 500 θέσεις εργασίας έως το 2024.

FORD
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS