Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Ο Rosberg μαζί με το Rimac C_Two.

Ο Rosberg αγόρασε το Rimac C_Two (+vid)

2.487 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2020)

Καινούργιο αυτοκίνητο ή πιο σωστά, καινούργιο υπεραυτοκίνητο πήρε ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, ο οποίος αγόρασε ένα Rimac C_Two και το έδειξε στο κοινό μέσω ενός βίντεο.

Ο 35χρονος πρώην οδηγός και πρωταθλητής της Formula 1 για το 2016, μοιράστηκε τα νέα της απόκτησης του νέου του αυτοκινήτου μέσω ενός βίντεο στο YouTube. Συγκεκριμένα ο Rosberg, ο οποίος θα παραλάβει το Rimac C_Two το 2021, βρέθηκε στην πίστα Paul Ricard, όπου οδήγησε ένα προηγμένο πρωτότυπο. Μάλιστα ο Γερμανός θα είναι μόλις ο ένας από τους 150 ανθρώπους παγκοσμίως που θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα τέτοιο μοντέλο.
 
«Για εμάς, είναι τιμή που ο Nico επέλεξε να γίνει μέλος της οικογένειας Rimac Automobili», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Mate Rimac. «Το να έχουμε έναν από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου μαζί μας, μας δίνει την απόλυτη σφραγίδα έγκρισης για αυτόν τον σχεδιασμό και τη μηχανική του αυτοκίνητου μας».
 
Οι αριθμοί του ηλεκτρικού Rimac C_Two «ζαλίζουν». Τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ προσφέρουν 1.914 άλογα και 2.300 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 412 χλμ./ώρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την πανδημία η ανάπτυξη του C_Two συνεχίζεται. Μάλιστα, εκτός από την πρόσληψη του πρώην επικεφαλής μηχανικού της Aston Martin, Chris Porritt στο διάστημα αυτό η Porsche αύξησε επίσης το μερίδιό της στο 15,5% και η Hyundai Motor Group έχει επενδύσει 80 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία.
 

ford
EPEKTASI EGGYHSHS