• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στη γκάμα του νέου Corsa ξεχωρίζει ο καινούργιος 3κύλινδρος 1.000άρης turbo των 90 και 115 ίππων.

Με εντελώς νέο και πιο εμφατικό design, το 2ης γενιάς Hyundai i20 αναμένεται στη χώρα μας από τα τέλη του 2014.

H νέα Fabia, ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία που διακρίνει πλέον τα σύγχρονα μοντέλα της Skoda και διακρίνεται για τις έντονες ακμές.

Το Yaris έχει δεχτεί μια εκ βάθρων αναθεώρηση, η οποία το φέρνει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα, με πιο δυναμική σχεδίαση και πιο προσεγμένη ποιότητα κατασκευής.

3 νέα μικρά μοντέλα

20.955 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2014

Τα πάνω κάτω αναμένονται να έρθουν στην μικρή κατηγορία. Πέρα από το ανανεωμένο Toyota Yaris, έρχονται νέες γενιές βασικών «παιχτών» του segment, στην προσπάθειά τους να καρπωθούν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Εξετάζουμε τα 3 νέα μοντέλα που αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.

 
Με φόρα, κατέφθασε το ανανεωμένο Toyota Yaris στην χώρα μας, με απώτερο στόχο να διατηρήσει το στέμμα του νικητή στην νευραλγική και best seller παράλληλα κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Το Yaris έχει δεχτεί μια εκ βάθρων αναθεώρηση, η οποία το φέρνει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα, με πιο δυναμική σχεδίαση και πιο προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Έτσι απέναντι του θα βρει αξιόμαχους αντίπαλους που θα προσπαθήσουν να καρπωθούν την πρωτιά. Ας γνωρίσουμε μερικούς εκ των βασικών αντιπάλων του Toyota Yaris