Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό: Με νέα υλικά και οθονάρα 12,9 ιντσών

 Σχολιάστε 
28.467 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Πλέον, ο οδηγός των CUPPRA Formentor (φωτό) και Leon έχει στη διάθεσή του έναν αναβαθμισμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια νέα, μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη αφής 12,9 ιντσών στραμμένη πάντα προς το μέρο
3 Φωτογραφίες »

Πλέον, ο οδηγός των CUPPRA Formentor (φωτό) και Leon έχει στη διάθεσή του έναν αναβαθμισμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια νέα, μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη αφής 12,9 ιντσών στραμμένη πάντα προς το μέρος του.

Μετά την πρώτη οπτική επαφή, επόμενη κίνηση ήταν να μπούμε και στα εσωτερικά των δύο μοντέλων, τα οποία ήδη διέθεταν προσεγμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και έντονο digital διάκοσμο. Ε, λοιπόν η CUPRA ανέβασε και άλλο το επίπεδο. Χωρίς να χαθεί τίποτα από τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και την εξαιρετική θέση οδήγησης, το εσωτερικό και των δύο μοντέλων είναι πιο ποιοτικό με προσεκτική επιλογή υλικών, πολύ καλή συναρμογή και εξαιρετικό φινίρισμα. Η CUPRA τονίζει πως οι δερμάτινες επενδύσεις προέρχονται από βιώσιμα υλικά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα προαιρετικά, μπάκετ καθίσματα, που επενδυμένα με 73% ανακυκλωμένες μικροΐνες. O οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν αναβαθμισμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων με ακόμα καλύτερο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, αλλά και μια νέα, μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη αφής 12,9 ιντσών στραμμένη πάντα προς το μέρος του, που πλέον διαθέτει slider με φωτισμό. Χωροταξικά δεν έχει αλλάξει κάτι με τα CUPRA Formentor και Leon να είναι από τα πλέον ευρύχωρα μοντέλα στις κατηγορίες τους.


H κεντρική κονσόλα έχει ανασχεδιαστεί, ενώ τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα είναι επενδυμένα με 73% ανακυκλωμένες μικροΐνες ή οικολογικό δέρμα.
3 Φωτογραφίες »

H κεντρική κονσόλα έχει ανασχεδιαστεί, ενώ τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα είναι επενδυμένα με 73% ανακυκλωμένες μικροΐνες ή οικολογικό δέρμα.

Σελίδα 1Αποστολή στην Iσπανία - Οδηγούμε τα ανανεωμένα CUPRA Formentor & Leon
Σελίδα 2Η CUPRA τόνισε το δυναμισμό των Formentor και Leon
Σελίδα 3Εσωτερικό: Με νέα υλικά και οθονάρα 12,9 ιντσών
Σελίδα 4Κινητήρες: Βενζινάρα στα 333 άλογα & plug-in με 100 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας!
Σελίδα 5Στο δρόμο: Παραμένουν οδηγοκεντρικά & ευχάριστα στην οδήγηση
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
KIA