Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο δρόμο: Παραμένουν οδηγοκεντρικά & ευχάριστα στην οδήγηση

 Σχολιάστε 
28.466 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Το φρεσκαρισμένο CUPRA Formentor έχει πλέον 333 άλογα στην τετρακίνητη top έκδοση με το 2λιτρο TSI και θα σε αποζημιώσει με το ταπεραμέντο του και την αποτελεσματικότητα του, χωρίς θυσίες στην ποιότητ
2 Φωτογραφίες »

Το φρεσκαρισμένο CUPRA Formentor έχει πλέον 333 άλογα στην τετρακίνητη top έκδοση με το 2λιτρο TSI και θα σε αποζημιώσει με το ταπεραμέντο του και την αποτελεσματικότητα του, χωρίς θυσίες στην ποιότητα κύλισης (στην ισπανική άσφαλτο τουλάχιστον).

Στους επαρχιακούς δρόμους γύρω από τη Βαρκελώνη, που οδηγήσαμε τα ανανεωμένα Formentor VZ και VZ e-hybrid, κυριολεκτικά τα ευχαριστηθήκαμε, αφού όχι μόνο διατήρησαν, αλλά και βελτίωσαν την οδηγική τους αίσθηση σε μια απαιτητική διαδρομή. Αν και SUV το ισπανικό μοντέλο θα σε αποζημιώσει με το ταπεραμέντο και την αποτελεσματικότητα του, χωρίς θυσίες στην ποιότητα κύλισης (στην ισπανική άσφαλτο τουλάχιστον). Έτσι θα μπεις γρήγορα και άφοβα στη στροφή, το «σωστό» τιμόνι θα περάσει άμεσα τις εντολές και θα ακολουθήσει την πορεία που έχεις διαγράψει στο μυαλό σου, χωρίς να ανοίξει η τροχιά και φυσικά χωρίς φαινόμενα κλίσεων, ειδικά στην περίπτωση του 4κινητου VZ των 333 ίππων. Το σφιχτό σετάρισμα και η πίσω ανάρτηση των πολλαπλών συνδέσμων απογειώνουν την πρόσφυση, ενώ το Torque Splitter δίνει τη δικιά του υπογραφή στο fun to drive. Εντυπωσιακό σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα αποδείχθηκε το προαιρετικό σύστημα φρένων από την Akebono.


Το CUPRA Leon VZ e-hybrid των 272 ίππων, μόνο στις πολύ κλειστές στροφές θα δείξει το παραπάνω βάρος, όπως και το Formentor. Κατά τα άλλα, τα plug-in CUPRA σου επιτρέπουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυναμικές επιδόσεις για να κινηθείς με απόλυτα ασφάλεια και υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα.
2 Φωτογραφίες »

Το CUPRA Leon VZ e-hybrid των 272 ίππων, μόνο στις πολύ κλειστές στροφές θα δείξει το παραπάνω βάρος, όπως και το Formentor. Κατά τα άλλα, τα plug-in CUPRA σου επιτρέπουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυναμικές επιδόσεις για να κινηθείς με απόλυτα ασφάλεια και υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα.


Aπό την άλλη, το plug-in CUPRA Formentor των 272 ίππων, μόνο στις πολύ κλειστές στροφές θα δείξει το παραπάνω βάρος. Κατά τα άλλα, σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυναμικές επιδόσεις για να κινηθείς με απόλυτα ασφάλεια και υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα. Στα συν τόσο η κορυφαία αποτελεσματικότητα των (έξτρα) φρένων της Brembo, που έχουν καλή αίσθηση παρά την ύπαρξη του συστήματος ανάκτησης ενέργειας, όσο και το DSG κιβώτιο. Και στα δύο μοντέλα υπάρχει μια πληθώρα συστημάτων για πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Σελίδα 1Αποστολή στην Iσπανία - Οδηγούμε τα ανανεωμένα CUPRA Formentor & Leon
Σελίδα 2Η CUPRA τόνισε το δυναμισμό των Formentor και Leon
Σελίδα 3Εσωτερικό: Με νέα υλικά και οθονάρα 12,9 ιντσών
Σελίδα 4Κινητήρες: Βενζινάρα στα 333 άλογα & plug-in με 100 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας!
Σελίδα 5Στο δρόμο: Παραμένουν οδηγοκεντρικά & ευχάριστα στην οδήγηση
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
KIA