Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η CUPRA τόνισε το δυναμισμό των Formentor και Leon

 Σχολιάστε 
28.465 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Παραπέμποντας κατΆ ευθείαν στο Cupra Terramar, το μπροστινό μέρος του εικονιζόμενου ανανεωμένου Formentor, αλλά και του Leon στην 5θυρη και στέισον εκδοχή του, βγάζει κυριολεκτικά μάτι όντας αιχμηρό κ
2 Φωτογραφίες »

Παραπέμποντας κατΆ ευθείαν στο Cupra Terramar, το μπροστινό μέρος του εικονιζόμενου ανανεωμένου Formentor, αλλά και του Leon στην 5θυρη και στέισον εκδοχή του, βγάζει κυριολεκτικά μάτι όντας αιχμηρό και επιθετικό ακολουθώντας το μοτίβο «shark nose» (ρύγχος καρχαρία).

Μπορεί να γνωρίσαμε την CUPRA ως το τμήμα βελτιώσεων της SEAT, ωστόσο εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί ως ανεξάρτητη υπό-μάρκα. Aκολουθεί πλέον τη δική της στρατηγική και με το οικογενειακό μικρομεσαίο SUV Formentor έκανε την αρχή για το λανσάρισμα ολοδικών της μοντέλων με ξεχωριστό και οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Μαζί με το γνωστό, λόγω SEAT, οικογενειακό μικρομεσαίο Leon, στο οποίο έβαλε τη δικιά της υπογραφή, η CUPRA προχώρησε στην ανανέωση των δύο πιο εμπορικών της μοντέλων προικίζοντάς τα με νέα εμφάνιση, τεχνολογία και καλύτερη απόδοση. Το AutoΤρίτη βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να οδηγήσει τα φρεσκαρισμένα CUPRA Formentor και Leon, ωστόσο η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές τους και τα αναμένουμε σύντομα στις εκθέσεις. Οι τιμές για το CUPRA Leon ξεκινούν από 31.490 ευρώ για το 1,5 TSI 150 PS και φτάνουν στις 48.990 ευρώ για το 2,0 ΤSI VZ των 300 ίππων. Η στέισον έκδοση Sportstourer είναι διαθέσιμη μόνο με το νέο plug-in υβριδικό σύστημα και από 42.990 ευρώ. Οι τιμές του Formentor ξεκινούν από 36.590 ευρώ με τον 1,5 TSI ή τον 1,5 eTSI (αυτόματο κιβώτιο DSG) και φτάνουν στις 54.990 ευρώ για «καυτό» τετρακίνητο VZ DSG με το νέο κινητήρα των 333 ίππων…


Όπως και στο Formentor, έτσι και στο εικονιζόμενο Leon υπάρχει μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων για πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση.
2 Φωτογραφίες »

Όπως και στο Formentor, έτσι και στο εικονιζόμενο Leon υπάρχει μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων για πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση.


Με ακόμα πιο «μπρουτάλ» look
Παραπέμποντας κατΆ ευθείαν στο CUPRA Terramar, το μπροστινό μέρος των ανανεωμένων Formentor και Leon (αφορά και τη στέισον έκδοση Sportstourer) βγάζει κυριολεκτικά μάτι όντας αιχμηρό και επιθετικό ακολουθώντας το μοτίβο «shark nose» (ρύγχος καρχαρία) και λανσάροντας τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας Ξεχωρίζει επίσης η μεγαλύτερη μάσκα, το ενσωματωμένο λογότυπο CUPRA στο καπό και το τριγωνικό στυλ των LED matrix προβολέων. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος αμφότερων των αυτοκινήτων, με νέα φώτα, την ώρα που φωτίζεται και το λογότυπο, ενώ πιο έντονο χαρακτήρα συνολικά υπόσχονται τα νέα ματ χρώματα, που προσφέρονται. Ναι, μας αρέσει το νέο look, που είναι όσο aggressive χρειάζεται για να τονίσει τον σπορτίφ χαρακτήρα της μάρκας και των μοντέλων, χωρίς όμως ακρότητες και υπερβολές.

Σελίδα 1Αποστολή στην Iσπανία - Οδηγούμε τα ανανεωμένα CUPRA Formentor & Leon
Σελίδα 2Η CUPRA τόνισε το δυναμισμό των Formentor και Leon
Σελίδα 3Εσωτερικό: Με νέα υλικά και οθονάρα 12,9 ιντσών
Σελίδα 4Κινητήρες: Βενζινάρα στα 333 άλογα & plug-in με 100 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας!
Σελίδα 5Στο δρόμο: Παραμένουν οδηγοκεντρικά & ευχάριστα στην οδήγηση
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Toyota
OPEL