Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Οι τιμές του Toyota C-HR GR Sport στην χώρα μας

15.266 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2021)

Η πιο σπορτίφ έκδοση του ανανεωμένου Toyota C-HR έχει όνομα GR Sport και πλέον διατίθεται στην Ελλάδα, προσφέροντας ξεχωριστά χαρακτηριστικά τόσο στην εξωτερική σχεδίαση του crossover όσο και στην καμπίνα. Ιδού οι τιμές.


Διαθέσιμη στην Ελλάδα είναι πλέον η GR Sport έκδοση του C-HR καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες προσφέρεται το μοντέλο στην χώρα μας. Το ντεμπούτο της έκδοσης είχε γίνει τους τελευταίους μήνες του 2020 ως μια επιλογή με DNA από το τμήμα της Gazoo Racing που θα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τόσο μέσα, όσο και έξω, αλλά και βελτιωμένο τιμόνι και ανάρτηση που θα βοηθούν στην περεταίρω ανάδειξη της δυναμικής οδήγησης

Εξωτερικά το C-HR GR Sport διαθέτει μαύρα χαρακτηριστικά αλλά και ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπλίτερ. Το μοντέλο στη συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά από τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά 225/45 Continental Premium Contact 6 και μπορεί να παραγγελθεί μεταξύ εννέα διαφορετικών δίχρωμων επιλογών.
 
Στην καμπίνα, υπάρχουν ειδικά λογότυπα GR, Alcantara και δερμάτινη ή υφασμάτινη ταπετσαρία, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων με κόκκινη ραφή. Ο βασικός εξοπλισμός είναι γενναιόδωρος αφού περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, 6 ηχεία, Bluetooth, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, αυτόματους αναδιπλούμενους πλευρικούς καθρέπτες και LED φώτα, φιμέ πίσω τζάμια, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.
 
Κάτω από το καπό της σπορτίφ έκδοσης του μικρομεσαίου crossover της ιαπωνικής φίρμας βρίσκονται τα δύο υβριδικά σύνολα με βάση τους βενζινοκινητήρες 1,8 και 2,0 λτ. που αποδίδουν 122 και 184 ίππους αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις τα μοτέρ συνεργάζονται e-CVT κιβώτιο που στέλνουν την κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το C-HR GR Sport με τα 122 άλογα κάνει το 0-100 σε 11 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 170 χλμ./ώρα ενώ με το 2λιτρο μοτέρ απαιτούνται 8,2 δλ. με την τελική να περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα

Oι τιμές ξεκινούν από τις 31.200 ευρώ για την υβριδική έκδοση με τα 122 άλογα και από 32.470 ευρώ για αυτή με τα 184 άλογα.

Mercedes
Fia